فروش موتور سرقتی به قیمت پول تو جیبی
رييس پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: سن ارتكاب جرم سرقت موتورسيكلت در پايتخت كاهش يافته است.
سرهنگ محمديان در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: در برخي از جرايم مثل سرقت موتورسيكلت در تهران، شاهد كاهش سن ارتكاب به جرم هستيم به طوري كه امروز ديگر سارقان موتورسيكلت افراد سابقهدار و حرفهاي با بدنهاي ورزيده نيستند.
وي با اشاره به اين كه بيشترسارقان موتورسيكلت متاسفانه نوجوانان بين 15 تا 17 سال هستند، ادامه داد: اين سارقان نوجوان، موتورسيلكتهاي سرقتي را به هم سن و سالهاي خود در مقابل وجه نقد بسيار كم و به اندازه پول توجيبي آنها به فروش ميرسانند.
سرهنگ محمديان خاطرنشان كرد: سارقان نوجوان، موتورسيكلتهاي سرقتي را به دانشآموزان راهنمايي و دبيرستاني عرضه ميكنند به طور مثال در يك پرونده دو سارق موتورسيكلت، شش دستگاه موتورسيكلت سرقتي را به دانشآموزان يك دبيرستان به قيمت 15 تا 20 هزار تومان فروخته بودند.
وي رها كردن موتورسيكلت توسط مردم و ايمن نبودن آنرا از جمله دلايل سرقت اين وسيله نقليه عنوان كرد و به ايسنا گفت: قاپيدن گوشي تلفن همراه، گردنبند و غيره نيز از جمله جرايم مجرمان كم سن و سال در پايتخت است.
رييس پليس آگاهي تهران بزرگ در رابطه با ميزان كشفيات كيفقاپي در سال جاري هم گفت: طي 10 ماهه امسال شاخص كشف كيفقاپي توسط پليس 78 درصد نسبت به وقوع و ميزان كشف نسبت به وقوع سرقتهاي به عنف 3/83 درصد بوده است.
سرهنگ محمديان در رابطه با روشهاي كشف جرم نيز اظهار كرد: هر دو روش كشف جرم از طريق گشتزني و همچنين اقدامات اطلاعاتي و علمي روش كشف جرم از سوي پليس است كه البته تاكيد و رويكرد پليس آگاهي به سمت كشف علمي و كشف اطلاعاتي است.
وي با بيان اين كه درصدي از كشفيات پليس بايد براساس كشفيات اطلاعاتي و درصدي هم بر اساس روشهاي علمي و آزمايشگاهي باشد، ادامه داد: يكي از وظايف گشتهاي پليس دستگيري مظنونان و كشف جرم و غيره است كه در اين راستا اگر گشتهاي پليس به افرادي مظنون شوند، فرد موردنظر را دستگير كرده و براي كشف جرم احتمالي اقدامات اطلاعاتي و علمي از سوي پليس صورت ميگيرد.
سرهنگ محمديان تصريح كرد: رسيدن به مرحلهاي كه پليس بتواند بلافاصله پس از وقوع جرم ، مجرم را دستگير كند، مطلوب پليس است و در مسير رسيدن به اين هدف گام برميدارد.


