کبودیشدیدچشمسردار؛آزمونزیرتیغ جراحی+عکس
تصاویر تلویزیونی مصدومیت شدید سردار آزمون از ناحیه چشم را نشان داد که مانع از حضور ستاره ایرانی در زمین شد. همین تصاویر شایعاتی ایجاد کرد اما مشخص شد این آسیب در تمرین برای ستاره ایرانی رخ داده است.
به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از چمپیونات روسیه، روبین کازان دوشنبه شب در هفته دوازدهم لیگ یک روسیه به مصاف اسپارتاک مسکو رفت و توانست در لحظات پایانی بازی را یک بر یک کند. در این دیدار سردار آزمون به میدان نرفت. او به خاطر مصدومیت در آخرین جلسه تمرینی تیمش، حضور در این دیدار را از دست داد و از روی نیمکت شاهد بازی تیمش بود. با این حال تصاویر تلویزیونی سردار آزمون را روی نیمکت نشان داد تا مصدومیت او از ناحیه چشم مشخص شود. دور چشم سردار آزمون به شدت کبود است و این مصدومیت شباهت زیادی به آسیب افرادی دارد که مشت خورده اند! سال گذشته مهدی رحمتی گلر استقلال هم به چنین وضعی دچار شد و شایعه های زیادی در این مورد منتشر شد. هر چند کاپیتان استقلال مدعی بود در تمرین توپ به چشمش اصابت کرده اما برخی رسانه ها آن کبودی را حاصل درگیری با یک فرد خارج از فوتبال اعلام کردند. حالا خیلی ها تصور کردند که سردار هم به همین مشکل دچار شده که البته اشتباه است.

سردار آزمون که در تمام بازیهای سال قبل تنها ۶ گل برای روبین کازان به ثمر رسانده بود، در ۱۱ هفته اخیر موفق به زدن ۴ گل شده و با ۴ پاس گل بهترین پاسور این فصل لیگ برتر روسیه محسوب میشود ولی او بعد از حضور ثابت در تمام مسابقات لیگ و جام حذفی امشب برای تیمش به میدان نمیرود.
ستاره ایرانی روبین کازان در آخرین تمرین قبل از بازی امشب برابر اسپارتاک مسکو، در جریان تمرین برخورد شدیدی روی هوا با پاول موگیلوتس، دیگر مهاجم تیمش داشت که منجر به آسیب دیدگی جدی هر دو بازیکن شد.آزمون در این برخورد از ناحیه چشم راست دچار آسیب دیدگی جدی شده تا به همین دلیل بعد از ۱۱ حضور ثابت در ترکیب بازیهای لیگ برتر و دو مسابقه جام حذفی، امشب نتواند تیمش را در دیدار با اسپارتاک مسکو همراهی کند.
این ملی پوش ایرانی پس از این برخورد در تمرین روبین کازان راهی بیمارستان شده و سریعا مورد مداوا قرار گرفته که خوشبختانه خطر آسیب جدی چشم او برطرف شده ولی قرار است باشگاه او، زمان بازگشتاش به میادین را مشخص کند.سردار با انتشار عکسی که پزشکان در حال معاینه و مداوای چشم او هستند، نوشته است: «امشب متاسفانه نمیتونم جلوی اسپارتاک به همتیمیهای عزیزم کمک کنم، ولی هیچ وقت تو شرایط سخت ول شون نمیکنم و امشبم از نزدیک بازی را میبینم.»



