میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

درگیری خیابانی رنگ خون گرفت

کد خبر: ۸۴۷۰۸۱
| |
3413 بازدید

فرمانده انتظامی اسفراین گفت: درگیری و نزاع بین چند نفر در یکی از خیابان‌های این شهرستان منجر به قتل یکی از طرفین نزاع شد.

به گزارش آرمان، سرهنگ جاوید مهری اظهار کرد: با اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر یک مورد نزاع و درگیری، بلافاصله ماموران کلانتری در محل حاضر و در بررسی‌های اولیه مشخص شد چهار نفر با یکدیگر درگیر شده‌اند و یکی از آنها به شدت مجروح شده است.

مهری افزود: فرد مجروح شده، بلافاصله به بیمارستان منتقل شد که به‌علت شدت جراحات وارده در بیمارستان فوت و با توجه به اهمیت موضوع عوامل پلیس آگاهی وارد عمل شدند.وی تصریح کرد: برابر تحقیقات انجام شده، علت درگیری خصومت و درگیری قبلی بین ضاربان و مقتول، بوده است.

فرمانده انتظامی اسفراین بیان کرد: در ساعات اولیه دو نفر از ضاربان و درگیرشوندگان شناسایی و در دو عملیات متفاوت دستگیر و به مقر انتظامی منتقل و تشکیل پرونده شد.

مهری با بیان اینکه یکی از متهمان متواری شده، گفت: بر حسب دستورات قضائی تحقیقات ادامه دارد و کارآگاهان در صددند تا متهم فراری را دستگیر کنند.وی اظهار کرد: متهمان دستگیر شده تحت‌نظر قرار گرفتند تا قاتل اصلی مشخص و به بزه‌ارتکابی خود اعتراف کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات