صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تقدير از کريم باقري با اهداي دو فيش حج

کريم باقري زننده گل پيروزي بخش تيم پيروزي در داربي 68 تهران بود. گلي که از فاصله‌ي حدود 40 متري به ثمر رسيد و طلسم تساوي هاي داربي بزرگ تهران را در چهار سال اخير شکست.
کد خبر: ۸۴۶۸۷
| |
2735 بازدید

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال از کريم باقري تقدير کرد.

به گزارش ايسنا، کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعلام كرد، با توجه به حسن سلوک و ايجاد آرامش در جريان داربي 68 تهران، کريم باقري بازيکن تيم پيروزي با توجه به مفاد ماده 37 آيين نامه انضباطي با دريافت دو فيش حج عمره جهت خود و همسرش به همراه تشويق کتبي با درج در پرونده تشويق شد.

کريم باقري زننده گل پيروزي بخش تيم پيروزي در داربي 68 تهران بود. گلي که از فاصله‌ حدود 40 متري به ثمر رسيد و طلسم تساوي هاي داربي بزرگ تهران را در چهار سال اخير شکست.

باقري کاپيتان پرسپوليس با گل استثنايي اش در داربي هم طلسم گل نزدن هايش در اين ديدار را شکست و هم موفق به شکستن يک رکورد ديگر شد. باقري با گلي که وارد دروازه وحيد طالب لو کرد توانست رکورد سهراب انتظاري را بشکند.

پيش از اين بازي سهراب انتظاري با 27 گل زده بهترين گلزن پرسپوليس در تاريخ ليگ برتر بود و باقري در داربي گل بيست وهشتم خودش را با پيراهن سرخ‌ها به ثمر رساند تا بالاتر از او جاي بگيرد. پيش بيني مي شود که اگر کاپيتان پرسپوليس به همين روند ادامه دهد مي تواند اين رکورد را بهبود ببخشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟