ستاره پرسپولیس مصدوم شد و بازی بعدی را از دست داد
در تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس، برانکو پا به توپ شد و احمد نوراللهی بازی با سایپا را از دست داد.
به گزارش تابناک ورزشی، تیم فوتبال پرسپولیس تمرین امروز خود را زیر نظر کادر فنی برگزار کرد که بازیکنان اصلی در دیدار مقابل السد تمرین سبکی انجام دادند تا به بازیابی توان شان کمک کند.
به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان تمرین امروز پنجشنبه را از ساعت 11 در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار کردند. بازیکنان پرسپولیس پس از گرم کردن، زیر نظر برانکو به شش گروه سه نفره تقسیم شدند و برنامههای کادر فنی را به اجرا گذاشتند. دروازهبان هم زیر نظر ایگور پانادیچ به تمرینات ویژه و اختصاصی خود روی آوردند.
بازیکنان اصلی در دیدار مقابل السد، تنیس فوتبال را در دستور کار قرار دادند و پس از آن، زمین را ترک کردند. برانکو ایوانکووچ در تمرین امروز پا به توپ شده بود و در صحنهای به کنترل توپ با استپ سینه پرداخت. بازیکنان ذخیره در بازی مقابل السد نیز به شوتزنی، ارسال از جناحین، تمرینات ترکیبی و مرور تاکتیکهای تیمی پرداخته و به کار خود پایان دادند. اما موضوع مهم این بود که احمد نورالهی به دلیل مصدومیت، بازی با سایپا را از دست داد. پرسپولیس روز شنبه در ورزشگاه تختی به مصاف تیم سایپا خواهد رفت.


