محمد بن سلمان امروز در کنفرانس سرمایه‌گذاری ریاض سخنرانی می‌کند

علی رغم آنکه ولیعهد عربستان متهم اصلی قتل جمال خاشقچی در کنسولگری این کشور در استانبول ترکیه است، وی قرار است امروز در کنفرانس سرمایه‌گذاری ریاض سخنرانی کند.
کد خبر: ۸۴۵۷۷۴
| |
2059 بازدید

علی رغم آنکه ولیعهد عربستان متهم اصلی قتل جمال خاشقچی در کنسولگری این کشور در استانبول ترکیه است، وی قرار است امروز در کنفرانس سرمایه‌گذاری ریاض سخنرانی کند.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، علی‌ رغم اینکه محمد بن سلمان،‌ ولیعهد عربستان مظنون اصلی در پرونده قتل جمال خاشقچی است، اما قرار است امروز در کنفرانس سرمایه گذاری ریاض سخنرانی کند.

روز گذشته رئیس‌ جمهور ترکیه خواستار تحقیقات کامل و روشن شدن مسئولان قتل جمال خاشقچی از بالاترین سطوح به پایین شد. بسیاری از شخصیت‌های سیاسی و اقتصادی مهم جهان به دلیل قتل خاشقچی از حضور در کنفرانس ریاض خودداری کرده و آن را تحریم کردند.

کنفرانس سرمایه‌گذاری ریاض موسوم به داووس در کویر از روز گذشته آغاز شده و تا فردا ادامه خواهد داشت. سعودی‌ها مدعی هستند که در این کنفرانس قراردادهای سرمایه‌گذاری به ارزش ۵۰ میلیارد دلار بسته‌اند.

قرار است ساعات پایانی عصر امروز بن سلمان در این کنفرانس سخنرانی کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت