صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کلمبیا خواستار بایکوت جهانی ونزوئلا شد

رئیس جمهوری کلمبیا خواستار بایکوت ونزوئلا از سوی جامعه جهانی در میان فرار جمع کثیری از ساکنان این کشور در نتیجه وخیم‌تر شدن اوضاع اقتصادی شد.
کد خبر: ۸۴۵۶۹۵
| |
5619 بازدید

رئیس جمهوری کلمبیا خواستار بایکوت ونزوئلا از سوی جامعه جهانی در میان فرار جمع کثیری از ساکنان این کشور در نتیجه وخیم‌تر شدن اوضاع اقتصادی شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ایوان دوکو، رئیس جمهوری کلمبیا در جریان گفتگو با رابرت مالی، رئیس گروه بین المللی بحران گفت: جهان باید رژیم ونزوئلا را منزوی کند.

وی موج مهاجران ونزوئلایی را "آخر الزمانی" (برای جهان فاجعه آمیز) خواند و مدعی شد که این مساله بزرگترین بحران انسانی در تاریخ آمریکای لاتین است.

رئیس جمهوری کلمبیا در عین حال تاکید کرد که از ایده مداخله نظامی در ونزوئلا حمایت نمی‌کند او گفت مداخله نظامی راه به جایی نمی برد.

وی همچنین ادامه داد، برنامه‌ای برای بازگرداندن سفیر کلمبیا به کاراکاس ندارد.

ونزوئلا با یکی از بدترین بحران‌های مالی و سیاسی تاریخ خود روبروست و همین امر باعث شده تا ساکنان این کشور به صورت دسته جمعی و گسترده به کشورهای همسایه آواره شوند.

در طول چند سال گذشته و در بحبوحه تنش‌های میان دولت‌های ونزوئلا و کلمبیا، دو طرف سفیران خود را چندین بار فراخوانده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟