میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هوای پایتخت سالم است

کد خبر: ۸۴۵۰۲۵
| |
1884 بازدید

کیفیت هوای تهران روز دوشنبه با افزایش ۶ واحدی غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۲، ۵ میکرون نسبت به روز گذشته با شاخص ۸۴ در شرایط سالم قرار دارد.

به گزارش میزان به نقل از شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۲، ۵ میکرون هوای پایتخت در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ۸ صبح امروز از ۷۸ به ۸۴ افزایش داشته و سالم است.

در همین مدت میزان آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۱۰ میکرون نیز از ۶۳ به ۵۹ و آلاینده منوکسیدکربن نیز از ۳۴ به ۲۷ کاهش داشته است.

بر همین اساس، ایستگاه‌های پاسداران (منطقه ۳) با شاخص ۱۲۵، فرمانداری شهرری (منطقه ۲۰) با شاخص ۱۲۳ و شاد آباد (منطقه ۱۸) و شهرداری منطقه ۱۵ به طور مشترک با شاخص ۱۱۰ بیشترین حجم آلودگی شهر تهران را در ۲۴ ساعت گذشته داشته اند.

همچنین ایستگاه‌های سوهانک (منطقه ۱)، شهرداری منطقه ۲ و اقدسیه (منطقه یک) به ترتیب با شاخص‌های عددی ۵۳، ۵۴ و ۵۵ کمترین میزان آلودگی هوا را در سطح مناطق شهر تهران طی این مدت داشتند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات