صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازگرداندن متكديان از تهران به زادگاهشان

بالغ بر 70 درصد متكديان شهر تهران از ساير شهرها به تهران آمده‌اند/ مابقي اين متكديان نيز اتباع خارجي از همسايگان شرقي كشور هستند/ طرح جمع‌آوري متكديان در يكي از سركلانتري‌ها اجرا مي‌شود.
کد خبر: ۸۴۴۹۴
| |
1418 بازدید

بالغ بر 70 درصد متكديان شهر تهران از ديگر شهرها به پايتخت آمده‌اند كه در صورت تصويب استانداري و مقامات قضايي، آنهايي كه تاكنون چند بار دستگير يا جمع‌آوري شده‌اند به زادگاهشان عودت مي‌شوند.

سرهنگ رضا غني‌لو، معاون اجتماعي پليس تهران بزرگ، در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا، با اشاره به نشست روز گذشته سازمان‌هاي دخيل در امر جمع‌آوري و نگهداري متكديان شهر تهران، گفت: در اين جلسه كه در دفتر سردار رجب‌زاده، رييس پليس پايتخت، برگزار شد روساي پليس‌هاي تخصصي، مديركل بهزيستي استان تهران، رياست خدمات اجتماعي و رفاهي شهرداري و كارشناسان ساير بخش‌ها حضور داشتند.
وي افزود: پس از بحث و تبادل نظر نتايج به‌دست آمده در دستور كار جلسه بعدي قرار گرفت و بيان شد كه طبق آناليز آمار، بيشتر ناهنجاري‌هاي رفتاري و بي‌انضباطي‌هاي اجتماعي قابل مشاهده و ارتكاب جرايم خرد در سطح شهر تهران از سوي متكديان، ولگردان و معتادان صورت مي‌گيرد كه چهره شهر را هم زشت كرده و امنيت رواني خانواده‌ها به ويژه كودكان را به مخاطره انداخته‌اند.
به گفته معاون اجتماعي پليس تهران، در اين جلسه همچنين اعلام شد كه بالغ بر 70 درصد متكديان شهر تهران از ساير شهرها به تهران آمده و فاقد حتي مدارك هويتي بوده و قوم‌و‌خويشي نيز ساكن در تهران ندارند. مابقي اين متكديان نيز اتباع خارجي از همسايگان شرقي كشور هستند، به طوري كه مشخص شده اكثريت قريب به اتفاق متكديان سطح شهر تهران، بومي اين شهر نيستند.

مشكل متكديان زير 14 سال
غني‌لو با اشاره به اينكه مشكل متكديان تهران مشكل مهاجرت افراد بدون ريشه ساير شهرها است، تصريح كرد:‌ از نظر قانون و اجرا در رابطه با طرد اتباع بيگانه و همچنين موضوع كودكان زير 14 سال كه نمي‌توان زنداني‌شان كرد، مشكلاتي وجود دارد كه در اين رابطه بحث شد؛ كودكان زير 14 سال در سطح شهر با پوشش گل‌فروشي، اسفنددودكني، فال‌فروشي و... كه تكدي‌گري با ابزار محسوب مي‌شود فعاليت مي‌كنند. در اين رابطه ناهماهنگي‌هايي براي برخورد با اين افراد وجود دارد كه در جلسات آينده با حضور استاندار و مقامات دادستاني حل مي‌شود.
وي خاطر نشان كرد:‌ در جلسه روز دوشنبه، مصوب شد تا در رابطه با محل‌هاي نگهداري معتادان، دختران فراري، كودكان بي‌سرپرست زير 14 سال، ‌كارتن‌خواب‌ها، متكديان حرفه‌اي و... به صورت جداگانه اطلاع‌رساني شود، به طوري كه مردم بدانند به‌عنوان مثال يك كودك بي‌سرپرست را به كجا معرفي كنند، چرا كه هم‌اكنون مردم تنها بهزيستي را براي ساماندهي همه اين امور مي‌شناسند.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي تهران بزرگ ادامه داد: در صورت تصويب استاندار و با هماهنگي مقامات قضايي صالح، متكديان و افراد ولگردي كه بدون شغل و محل سكونت مشخص در سطح شهر رها هستند و تاكنون چند بار سابقه جمع‌آوري و يا دستگيري داشته‌اند با ساز و كار تعريف‌شده‌اي به شهرهاي زادگاه خود عودت مي‌شوند تا مردم تهران، از سرريز معضلات ديگر شهرها، هزينه‌هاي اضافي پرداخت نكنند و سازمان‌هاي حمايتي مستقر در همان استان‌ها به فكر سازماندهي، اشتغال و تثبيت جمعيت مربوطه باشند.
از سوي ديگر مقرر شد كه سازمان‌هاي حمايتي، توان خود را براي پذيرش كودكان بي‌سرپرست و زنان بي‌خانمان افزايش دهند.
وي افزود: در صورت تصويب پيشنهادات سازمان‌ها در كميسيون اجتماعي وزارت كشور و استانداري تهران، با هماهنگي قضايي طرح پاكسازي به صورت آزمايشي از يك سركلانتري مبتلا‌به شروع مي‌شود.

به گفته معاون اجتماعي پليس تهران، جلسه بعدي در رابطه با متكديان با دعوت از استاندار تهران دو هفته بعد در سازمان خدمات رفاهي و اجتماعي شهرداري تهران برگزار مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟