صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

۲۸ کشته در حملات تروریستی امروز افغانستان

کد خبر: ۸۴۴۵۵۷
| |
3896 بازدید
وزیر کشور افغانستان تعداد کشته‌های حملات پراکنده تروریست‌ها را که امروز شنبه همزمان با برگزار سومین دوره انتخابات مجلس نمایندگان این کشور انجام شد، ۲۸ نفر اعلام کرد.

به گزارش ایرنا؛ «ویس احمد برمک» در مصاحبه با شبکه خبری «طلوع نیوز» گفت که تا ساعت ۱۶، میزان تلفات محدود بود، اما بعد از حلمه انتحاری در شمال شهر کابل این رقم افزایش یافت و در مجموع تا ساعت ۱۸ کشته شدن ۱۷ غیرنظامی و ۱۱ تن از نیرو‌های نظامی در سطح کشور گزارش شده است.

به گفته وی، امروز براثر همین حملات تروریستی که تمامی به گروه طالبان نسبت داده می‌شود ۸۳ غیرنظامی زخمی شده‌اند و از نیرو‌های امنیتی نیز ۱۹ تن مجروح شدند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟