دلتنگی صفار برای هاشمی قبل از انقلاب
صفار هرندی در ادامه افزود: برخی ها بر این عقیده بودند که در زمان انتخابات اگر هاشمی رفسنجانی پیروز بشود می توان با مرکزیت نظام چانه زد، که این نظریه در زمان اصلاح طلبان نیز با تدوین لایحه دوگانه اختیارات رییس جمهوری پیگیری شد در حالی که این لوایح نوعی کودتا علیه قانونی اساسی بود.
به گزارش ایرنا محمد حسین صفار هرندی امروز در دومین روز از دهه فجر در نشست سازمان بسیج دانشآموزی و فرهنگیان چهارمحال وبختیاری در تالار شهید بهاءالدینی سپاه قمر بنی هاشم با اشاره به نظریه "میانجی گری" ضد انقلاب برای ورود به داخل ایران گفت: براساس این نظریه که از سوی "رامین احمدی" مطرح شد، حلقه کیان بهترین میانجی برای این ورود در نظر گرفته شد.
وی افزود: ضد انقلاب خارج نشین معتقد بود برای براندازی نظام نیازمند واسطه و میانجی است و به دنبال کسی می گشت که هم بخشی از نظام باشد و هم حاضر به انجام واسطه گری بشود.
این روزنامه نگار تصریح کرد: در دهه 70 در کشور نشریه تخصصی "کیان" چاپ و منتشر می شد که برخی از فعالان سابق روزنامه کیهان و کیهان فرهنگی در آن فعالیت می کردند.
به گفته وی، در این نشریه افرادی چون عبدالکریم سروش، محسن کدیور، فاضل میبدی، محسن آرمین، سعید حجاریان و ماشاءالله شمس الواعظین فعالیت می کردند و به دلیل وجود برخی از انحرافات فکری، عذر آنها در کیهان خواسته شد.
وی تصریح کرد: افراد فعال در این نشریه هر هفته جلساتی را برگزار می کردند که در نهایت این نشست ها به "حلقه کیان" معروف شد و "محمد قوچانی" یکی از متهمان فتنه اخیر و سردبیر برخی از روزنامه های زنجیره ای به صورت کامل در خصوص ماهیت این حلقه مطالبی را منتشر کرد.
صفار هرندی یادآور شد: پاتوق نشریه کیان مباحث کلیدی و نظری را مطرح می کرد و حلقه کیان مکانی برای برنامه ریزی شد و مدنظر ضد انقلاب قرار گرفت.
حلقه کیان بهترین واسطه برای میانجی گری
به گفته وی، به دلیل ماهیت ضد دینی و ضد ایرانی و سابقه بدی که نهضت آزادی در اذهان عمومی داشت، مد نظر ضد انقلاب برای میانجی گری قرار نگرفت و حلقه کیان بهترین واسطه برای میانجی گری شناخته شد چون افراد حلقه کیان هم مدعی دینداری و هم از درون خود حکومت بودند، بهترین گزینه برای ایفای نقش میانجی گری در نظر ضد انقلاب بود.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور تصریح کرد: عبدالکریم سروش، که خود زمانی در مباحث دینی جلسات متعددی داشت، بعدها اعلام کرد که قرآن کلام یک انسان زمینی می باشد و منکر وحی قرآن شد و خود مرجع تقلید برخی از افراد و سیاسیون شد.
صفار هرندی یادآور شد: تقدسزادیی از دین نیز در دستور کار این حلقه قرار گرفت و دستپروردههای عبدالکریم سروش در فتنه های اخیر به مساجد و تکیه های مذهبی و عزاداری مردم حمله کردند.
به گفته وی، سعید حجاریان از دیگر نظریه پردازان این حلقه بود که در دهه 60 مبارزات مهمی را با منافقین انجام داده بود و بعدها که دچار انحرافات فکری شد، برای فشار به مرکزیت ایران حتی درخواست بهره گیری از ظرفیت امپریالیسم و آمریکا را نیز جایز و ضروری می دانست.
سردبیر سابق روزنامه کیهان افزود: عده ای می خواستند در غائله 18تیرماه دانشگاه تهران، نظریه حجاریان مبنی بر فشارهای خیابانی (فشار از پایین هرم) و چانه زنی از بالا را اجرا کنند تا بتوانند به مرکزیت حاکمیت در جمهوری اسلامی ایران فشار وارد کنند.
وی تصریح کرد: در غائله 18 تیرماه نخستین بار فتنهگران "شعار توپ تانک بسیجی دیگر اثر ندارد" را سر دادند و تمثال های شهید باکری و شهید همت را آتش زدند، اما در فتنه های اخیر پس از انتخابات به دروغ شعار "بسیجی واقعی -همت و باکری" را سردادند.
به گفته وی، در غائله 18 تیرماه سه خواسته برکناری فرمانده نیروی انتظامی وقت، حذف نظارت استصوابی شورای نگهبان و رفع توقیف از روزنامه سلام مطرح شد تا به واسطه این خواسته ها علاوه بر چانه زنی در بالا، اقدام به فشار به مرکزیت حکومت انقلاب اسلامی کنند.
سران فتنه به خط امام و مردم خیانت کردند
صفار هرندی، سپس با تشریح برخی از فتنه های اخیر پس از انتخابات یادآور شد: سران فتنه به دنبال فشار بر مرکزیت حاکمیت بودند تا به واسطه این فشار بتوانند به خواسته های خود دست یابند در حالی که آنها به خط امام و خط مردم خیانت کردند.
به گفته وی، مهدی کروبی و میرحسین موسوی در هنگام ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری التزام خود به قانون اساسی و ولایت فقیه را اعلام کردند چرا که می دانستند اگر این کار را نکنند در بین مردم جایگاهی نخواهند داشت.
این کارشناس مسایل سیاسی تصریح کرد: مهدی کروبی و میرحسین موسوی به دنبال براندازی نظام نیستند و باید به صراحت اعلام برائت و بیرازی از ضد انقلاب کنند.
به این آقای صفار بفرمایید اقا مگه آقای شجونی در برنامه تلویزیونی ... نگفت (نقل به مضمون) جماران قداستی ندارد مگر به ساکنینش !! پس ایشان هم از دست پرورده های سورش هستند
دوم آنکه جناب آقای صفار! مگر آقا نفرمودند دست بردارید نیاز به آرامش داریم هنوز دنبال حرف زدن خودتان هستید؟ (ولی خدا پدر موسوی و امثالهم را بیامرزه که یه کاری کردند که این آقایان تا مدتها موضوعی برای صحبت کردن داشته باشند ، اگر نه که اگر همه تابع ولی فقیهیم ایشان فرموده اند که آرامش...، چقدر ایشان (رهبری) مظلوم است)
ببینید حالا تابناک اگه اینو منتشر کرد
تابناک سانسور نکن ..
می خواستم بگویم که آقای رفسنجانی از چنان جایگاه والایی برخوردار است که اصلا نیازی به دلتنگی امثال صفار ندارد. اینها ...بهتر است فکری به حال آینده خود در این دنیا و یوم الحساب بکنند.
میترسید بگوئید وزیر سابق ارشاد اسلامی ؟
خاک بر سرتان .





