چرا منشور کورش به ایران نیامد
موزه لندن: ما هیچ قول قطعی به ایرانیان ندادهایم
مدیر موزه لندن اعلام کرده است که انجام تحقیقات بیشتر و بیثباتی در ایران در آن برهه، از دیگر عواملی است که تاکنون باعث شده، این اثر باستانی ایرانی به ایران منتقل نشود. این در حالی است که مدیر موزه انگلستان، در تلاشی مرموز برای کاستن از هویت ایرانی منشور کورش کبیر، در اظهارنظری رندانه اظهار میدارد: این منشور، علاوه بر ایران، برای مردم یهود و عراق نیز اهمیت بسیاری دارد.
کد خبر: ۸۴۴۲۰
| | 22326 بازدید
سرویس بینالملل «تابناک» ـ در حالی که در چند ماه گذشته، سخن از بازگشت منشور کورش کبیر به ایران و نمایش عمومی آن در ایران تا پایان سال 2009 میلادی در میان بود، بناگاه موزه انگلستان، از انجام این انتقال سر باز زد و توضیحی نیز در این زمینه نداد.
اما روز گذشته، مدیر این موزه در این باره گفته بود که موزه انگلستان، هیچ قول قطعی در این زمینه به ایرانیان نداده است.
به گزارش «گاردین»، مدیر موزه لندن در این باره افزود: ما متعهدیم که منشور کورش را به ایران بفرستیم؛ اما زمان مشخص و قطعی برای این انتقال در نظر نگرفته و قولی هم در این زمینه ندادهایم.
به گزارش «گاردین»، مدیر موزه لندن در این باره افزود: ما متعهدیم که منشور کورش را به ایران بفرستیم؛ اما زمان مشخص و قطعی برای این انتقال در نظر نگرفته و قولی هم در این زمینه ندادهایم.

گفتنی است، در این زمینه، لازم بود که سازمان میراث فرهنگی نیز به جای قول دادنهای پیاپی به ایرانیان، در یک توافقنامه کتبی با آوردن جزییات دقیق زمانی درباره این انتقال، راه را برای این گونه بهانهگیریها ـ که عمدتا سیاسی است و نه فنی ـ میبست.
به هر روی، آنچه در این برهه اهمیت دارد، حفاظت از جنبه معنوی آثار و تمدن ایرانی است که در صورت غفلت بناگاه همچون خود آثار به چپاول خواهد رفت.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
خاک بر سر موزه لندن
خاک بر سر آمریکا اسرائیل روسیه و ...
خاک بر سر من
سالها دل طلب از جا جهان از ما می کرد وانچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد
آیا می دانید که امروزه بعلت قهر سازمان میراث فرهنگی با باستان شناسان ایرانی بزرگی در کشور همانند دکتر عباس علیزاده، دکتر کامیار عبدی، دکتر یوسف مجیدزاده ممنوع الکاوش گردیدند. حال آنکه افراد ی همانند دکتر دن پاتز که کتاب مشهور باستان شناسی خلیج ع ر ب را به چاپ رساند تا دو هفته دیگر به ایران خواهد آمد و در نو آباد ممسنی کاوش خواهد کرد. به به: بسیاری از باستان شناسان ایرانی دیدگر نیز ممنوع التحقیق شدند و سازمان را سراسر سیاست ردگی فرا گرفت است. حال دلخوش کنیم که منشور بیاید و مانور سیاسی بدهیم و گوش همه را از این رویداد نه چندان مهم پر کنیم. چه معیاری داریم که بهترین باستان شناسان داخلی کشور ممنوع التحقیق شدند و دیگرانی برای ما بنویسند که از اغیار هستند.
بنظر می رسد که عشق بی نهایت در آوردن مشنوری که فقط کاربرد سیاسی و خوراک داخلی دارد امری بیهوده و تلاشی با حد اقل دستاورد است.
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟




