صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قلعه‌نويي: شاگرد مايلي كهن هستم

وي پيرامون مراسم آشتي‌كنانش با مايلي كهن خاطرنشان كرد: متاسفانه سوء تفاهم‌هايي براي آقاي مايلي كهن پس از بازي سال گذشته در ورزشگاه آزادي پيش آمده بود، من هم به دنبال فرصتي مي‌گشتم كه اين ماجرا را تمام كنم. از همين رو بنا بر وظيفه‌ي شاگردي كه در قبال محمد مايلي كهن دارم، با دسته گل به سمت‌شان رفتم و خوشبختانه كدورت‌ها رفع شد.
کد خبر: ۸۴۳۹۴
| |
3078 بازدید

سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان پس از كسب پيروزي 5 بر يك برابر سايپا كرج، اين برد را به مردم اصفهان تقديم كرد.

به گزارش ايسنا، امير قلعه‌نويي در نشست خبري پايان بازي با تقديم اين برد به هواداران سپاهان و مردم اصفهان از كانون هواداران باشگاه به خاطر ايجاد جوي سالم و پاك همچون گذشته در ورزشگاه تشكر كرد و اظهار داشت: بازيكنانم با توجه به اتفاقات رخ داده در بازي قبل از انگيزه‌اي فوق‌العاده برخوردار بودند تا نشان دهند هدف ما چيزي جز كسب عنوان قهرماني نيست.

وي افزود: بازي بسيار خوبي بود و با آناليز دقيقي كه انجام داده بوديم شناخت كاملي از اين تيم پيدا كرده بوديم. از همين رو مي‌دانستيم اگر فضايي در اختيار اين تيم قرار دهيم، بدون شك اذيت‌مان خواهد كرد. به همين دليل پرس را از جلو آغاز كرديم و از موقعيت‌هايمان نهايت بهره را برديم.

سرمربي سپاهان با اشاره به مباحث حاشيه‌اي چند روز اخير به ديدار برابر صبا اشاره كرد و گفت: تعجب مي‌كنم چطور تا دقيقه 88 فوتبال پاك بود اما از اين دقيقه به بعد فوتبال ناپاك شد؟ از شريفي و كفاشيان تشكر مي‌كنم كه به اين ماجرا ورود كردند.

قلعه‌نويي ادامه داد: شك نكنيد پنالتي ما برابر صبا كاملا صحيح بود چرا كه بازيكن تيم حريف هم دستش را بيش از اندازه باز كرده بود و هم با دست به توپ ضربه زد.

وي پيرامون مراسم آشتي‌كنانش با مايلي كهن خاطرنشان كرد: متاسفانه سوء تفاهم‌هايي براي آقاي مايلي كهن پس از بازي سال گذشته در ورزشگاه آزادي پيش آمده بود، من هم به دنبال فرصتي مي‌گشتم كه اين ماجرا را تمام كنم. از همين رو بنا بر وظيفه‌ي شاگردي كه در قبال محمد مايلي كهن دارم، با دسته گل به سمت‌شان رفتم و خوشبختانه كدورت‌ها رفع شد.

سرمربي سپاهان پيرامون ورود اميد طيري به رختكن اين تيم در بازي هفته قبل برابر صبا گفت: طيري يكي از بامعرفت‌ترين مربيان ايران است چرا كه قلعه‌نويي را به دليل جايگاهش نمي‌خواهد و من را به خاطر خودم مي‌خواهد. بايد تاكيد كنم اميد به رختكن تيم ما نيامد و تنها در راهروي منتهي به رختكن حضور پيدا كرد. فراموش نكنيم كه اميد طيري يك سال مربي تيم صبا نيز بوده است. واقعا مطرح شدن اين موضوعات تعجب‌آور است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟