میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۲ مسافر ایرانی در مرز عراق بازداشت شدند

سازمان گذرگاه های مرزی عراق از بازداشت دو مسافر ایرانی به اتهام حمل مواد مخدر در مرز شلمچه خبر داد.
کد خبر: ۸۴۳۷۱۹
| |
4571 بازدید

سازمان گذرگاه های مرزی عراق از بازداشت دو مسافر ایرانی به اتهام حمل مواد مخدر در مرز شلمچه خبر داد.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری 'سومریه نیوز' سازمان یاد شده در روز چهارشنبه اعلام کرد که دستگیری این دو مسافر به دلیل حمل 14 گرم مواد مخدر از نوع هروئین توسط مسافر اول و 45 گرم از همان ماده توسط مسافر دوم در ایست و بازرسی گذرگاه شلمچه (استان بصره) صورت گرفت.

متهمان پس از بازداشت برای اجرای روال قانونی به شعبه مواد مخدر و روان گردان دستگاه قضایی در منطقه شط العرب ارجاع داده شدند.

طی روزهای اخیر این چندمین بار است که رسانه های عراقی از بازداشت چند مسافر ایرانی به اتهام حمل مواد مخدر در گذرگاه های ورودی این کشور خبر می دهند.

عراق اعتیاد را جرم می داند و با حاملین مواد مخدر حتی به میزان مصرف شخصی نیز هم در بخش انتظامی و هم در بخش قضایی بشدت برخورد می کند.

مسئولان مربوطه تاکنون بارها نسبت به عواقب نامعلوم حمل مواد مخدر به داخل عراق به مسافران خارجی هشدار داده اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات