صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زخمی شدن ۸ فلسطینی در پی حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه

ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای صبح امروز (چهارشنبه) مدعی شلیک راکتی از غزه شد که بلند شدن صدای آژیرهای خطر را در شهر بئر السبع به دنبال داشت. با این بهانه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی سلسله حملاتی را به چندین نقطه در غزه انجام دادند.
کد خبر: ۸۴۳۵۷۴
| |
2466 بازدید

ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای صبح امروز (چهارشنبه) مدعی شلیک راکتی از غزه شد که بلند شدن صدای آژیرهای خطر را در شهر بئر السبع به دنبال داشت. با این بهانه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی سلسله حملاتی را به چندین نقطه در غزه انجام دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه اسکای نیوز عربی، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه خود این گونه آورده است، راکت شلیک شده از غزه به نزدیکی ساختمانی مسکونی در بئر السبع یکی از بزرگترین شهرهای واقع در جنوب سرزمین‌های اشغالی که در ۱۰ کیلومتری مرزهای شرقی غزه قرار دارد، اصابت کرد اما زخمی یا کشته نداشت.

براساس بیانیه ارتش رژیم صهیونیستی جنگنده‌های اسرائیلی نیز با این بهانه اهدافی را در غزه بمباران کردند. شبکه المنار گزارش داد در نتیجه حملات هوایی رژیم صهیونیستی هشت فلسطینی زخمی شدند.

در پی حمله راکتی به اراضی اشغالی آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دستور بسته شدن گذرگاه ایرز و کرم ابوسالم و همچنین کاهش مساحت ماهیگیری در غزه را تنها در سه مایلی دریا صادر کرد.

در این راستا گزارش‌ها حاکی است آویگدور لیبرمن امروز از کابینه این رژیم درخواست خواهد کرد، با انجام حمله نظامی گسترده علیه غزه موافقت کند و طرح خود را در این باره ارائه خواهد کرد.

لیبرمن گفته است، زمان آن رسیده ضربه‌ای قاطع به حماس وارد کنیم حتی اگر دست به حمله نظامی گسترده بزنیم. چون حماس از خطوط قرمز عبور کرده و همه باید بدانند وضعیت کنونی قابل تداوم نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟