تعداد مجروحان انفجار آرادان به ۲۱ نفر رسید

کد خبر: ۸۴۳۵۵۸
| |
3027 بازدید
|
۱

نماینده مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تعداد مجروحان انفجار آرادان به ۲۱ نفر رسید و گفت: علت حادثه در دست بررسی است.

به گزارش جام جم، غلامرضا کاتب در گفت‌وگو با تسنیم در سمنان اظهار داشت: رئیس اورژانس کشور قول داده است تا شرایط انتقال مصدومان بدحال این حادثه را به مراکز درمانی تخصصی تهران فراهم کند.

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره آخرین آمار از مجروحان این حادثه با توجه به تماس تلفنی وی با رئیس اورژانس کشور افزود: در این حادثه تاکنون 21 نفر مجروح شده‌اند.

کاتب اضافه کرد: بر اساس اظهارات رئیس اورژانس کشور تاکنون، یک فروند بالگرد، یک دستگاه «اتوبوس آمبولانس» و 10 دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شده‌اند.

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسشی درباره علت این حادثه افزود: علت آن هنوز مشخص نشده و در دست بررسی است.

در انفجاری که عصر امروز در یک کارخانه صنعتی در شهرستان آرادان رخ داد؛ تاکنون 21 نفر مجروح شده‌اند که حال تعدادی از آنان وخیم گزارش شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
آرادان!
معلومه که این تقصیر دولت قبله!
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت