صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هواپیمایی: افزایش قیمت نداریم؛ گزارش دهند

کد خبر: ۸۴۳۴۴
| |
1691 بازدید

سازمان هواپیمایی کشوری با رد هر گونه افزایش نرخ بلیت پروازهای داخلی اعلام کرد : با هر گونه گران فروشی آژانس های هواپیمایی برخورد می شود.

رضا جعفرزاده سخنگوی این سازمان در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر با بیان اینکه مردم هر گونه تخلف دفاتر مسافرت هوایی را به شماره 1870 دفتر رسیدگی به شکایات سازمان هواپیمایی کشوری گزارش کنند، گفت: دفاتر خدمات مسافرت هوایی ملزم به رعایت دقیق دستورالعمل ها به ویژه نرخ های مصوب سازمان هواپیمایی کشوری هستند و تحت هیچ شرایطی اجازه افزایش قیمت بلیت را ندارند.

وی با اشاره به روزهای تعطیل بهمن و نزدیکی ایام نوروز تصریح کرد : اگر تخلف اثبات شود ، تعلیق برای دفاتر مسافرت هوایی دارای مجوز بند الف در نظر گرفته شده است و موارد تخلف دفاتر دارای مجوز بند ب هم به سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی ابلاغ و پیگیری می شود.

دفاتر مسافرت هوایی الف از سازمان هواپیمایی کشوری و دفاتر مسافرت هوایی بند ب از سازمان میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی مجوز دارند.

بنا بر برخی گزارش ها ؛ قیمت بلیت رفت و برگشت هواپیما در برخی مسیرهای هوایی همچون مسیر تهران - کیش در حالی به دلیل تقاضای بسیاری زیاد به صورت خودسرانه تا 250 هزار تومان افزایش یافته که قیمت مصوب قانونی برای این مسیر 133 هزار و 400 تومان است.

همچنین قیمت بلیت رفت و برگشت هواپیما در مسیر تهران - مشهد برای بازه زمانی 21 تا 27 بهمن ماه تا 250 هزار تومان هم افزایش یافته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟