کاهش 10 درصدی مصرف سیگار به خاطر تصاوير هشدار دهنده
رييس جمعيت مبارزه با استعمال دخانيات کشور گفت: نتايج جديد در کشور نشان مي دهد چاپ تصاوير هشدار دهنده بيماري قلبي و ريوي بر روي پاکت هاي سيگار باعث کاهش پنج تا 10 درصد مصرف سيگار شده است.
دکتر "محمد رضا مسجدي" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا افزود: نتايج مرکز تحقيقات کنترل دخانيات کشور نشان مي دهد، تصاويري که روي جلد پاکت سيگار چاپ ميشود، در کاهش مصرف سيگار تاثير بهسزايي دارد.
وي با اشاره به اينکه مصرف سيگار درکشور سالانه يک و هفت دهم درصد بيشتر ميشود، اظهار داشت: اخيرا در بازار دخانيات کشور شايعه شده که سيگارهاي بدون علايم هشداردهنده، اصل هستند و همين مسئله باعث شده قيمت سيگارهاي بدون علايم هشداردهنده در بازار پنج تا 20 هزار ريال بيشتر از قيمت سيگارهاي داراي علايم باشد.
مسجدي تصريح کرد: ستاد کشوري کنترل و مبارزه با دخانيات، هرگونه کالاي دخاني از جمله سيگارهايي که فاقد هشدارهاي تصويري بهداشتي و هولوگرام وزارت بازرگاني باشد از عرضه و واردات آنها جلوگيري خواهد کرد.
رييس جمعيت مبارزه با دخانيات با بيان اينکه يک سوم بودجه بهداشتي کشور صرف سيگار و عوارض آن ميشود، گفت: در سال 60 ميليارد نخ سيگار در کشور دود مي شود.
مسجدي افزود: شرکت دخانيات موظف است ضمن آن که خودکفايي در توليد سيگار بهوجود ميآورد در جهت کاهش مصرف هم اقداماتي را انجام دهد.


