صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لیبرمن:به ایران اجازه نمی‌دهیم سوریه رابه پایگاه نظامی تبدیل کند!

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با تهدید سوریه به تجاوز دوباره ادعا کرد: به ایران اجازه نمی‌دهیم سوریه را به پایگاه نظامی تبدیل کند!
کد خبر: ۸۴۲۸۸۸
| |
1867 بازدید

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با تهدید سوریه به تجاوز دوباره ادعا کرد: به ایران اجازه نمی‌دهیم سوریه را به پایگاه نظامی تبدیل کند!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه صهیونیستی «تایمز اسرائیل»، «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه در سخنانی بار دیگر به تهدید کشور مستقل سوریه پرداخت.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در این خصوص گفت: اینکه چیزی درباره حملات در سوریه نمی‌ شنوید، به این معنی نیست که چنین اتفاقی نیفتاده است.

«آویگدور لیبرمن» در ادامه مدعی شد: سیاست ما تغییری نکرده و ما به ایران اجازه نخواهیم داد که سوریه را به یک پایگاه نظامی تبدیل کند!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟