میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازیگر و تهیه‌کننده پیشکسوت در آی‌سی‌یو بستری شد

کد خبر: ۸۴۲۷۱۱
| |
17295 بازدید
|
۱
بازیگر و تهیه‌کننده پیشکسوت در آی‌سی‌یو بستری شد

حبیب اللهیاری تهیه کننده سینما از ۱۳ مهر در بخش آی سی یو در بیمارستان عرفان بستری شده است و اکنون هوشیاری وی در سطح بهتری قرار دارد.

به گزارش مهر، شهناز اللهیاری درباره وضعیت جسمانی همسرش حبیب اللهیاری تهیه کننده و بازیگر سینما که در بیمارستان بستری شده است، بیان کرد: حبیب اللهیاری جمعه ۱۳ مهرماه دچار سکته مغزی و در بیمارستان عرفان نیایش بستری شد.

وی ادامه داد: الان حدود ۱۱ روز است که همسرم در بیمارستان و در بخش آی سی یو بستری است و ما امیدواریم که حالش بهتر شود.

اللهیاری در پایان گفت: سطح هوشیاری همسرم در این چند روز بالاتر آمده است اما به دلیل دستگاه هایی که به او وصل است فعلا تکلم ندارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
مرادپور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
انشاله بهترشونداین هنرمندعزیز- فیلم جذاب و بازی دیدنی ایشان درفیلم افق بسیارپرمحتوی وعالی بود...
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت