صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جریمه در انتظار هافبک قرضی پرسپولیس

کد خبر: ۸۴۲۷۰۲
| |
3600 بازدید

سروش رفیعی از سوی مجموعه فولاد با اتهام کم کاری روبرو شده و شنیده می‌شود قرار است بخشی از قراردادش به عنوان جریمه کسر شود.

به گزارش تابناک ورزشی، سروش رفیعی که قرار است تا پایان نیم فصل در فولاد خوزستان بازی کند و سپس به پرسپولیس برود، نتوانسته انتظارات فولادی‌ها را برآورده کند. شنیده می‌شود او که به گفته خودش دچار مصدومیت شده از سوی مجموعه فولاد با اتهام کم کاری روبرو و قرار است در صورت تصویب، بخشی از قراردادش به عنوان جریمه کسر شود.

رفیعی برای دومین‌بار است پیراهن فولاد را برتن می‌کند، در چند بازی ابتدای فصل در ترکیب قرار داشت اما مدتی است دور از تمرینات تیم بوده و مشخص نیست سرنوشت او در روزهای آتی چه خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟