ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزایش مبادی ورود و خروج کشور برای اربعین

فرمانده نیروی انتظامی گفت: امسال مبادی ورودی و خروجی کشور را افزایش داده‌ایم تا عبور و مرور با سرعت بیشتری انجام شود.
کد خبر: ۸۴۲۵۳۹
| |
2652 بازدید

فرمانده نیروی انتظامی گفت: امسال مبادی ورودی و خروجی کشور را افزایش داده‌ایم تا عبور و مرور با سرعت بیشتری انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین اشتری عصر امروز در حاشیه مراسم ختم مادر برادران اسماعیلی، با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی پیرامون تمهیدات ناجا برای مراسم اربعین حسینی اظهار داشت: نیروی انتظامی از ماه‌های گذشته خود را برای این مراسم آغاز کرده است.

وی افزود: اقداماتی در جهت تسهیل عبور و مرور، امنیت زائران و ورود و خروج از مرزها صورت گرفته که در همین زمینه، امسال مبادی ورودی و خروجی را افزایش داده‌ایم تا عبور و مرور با سرعت بیشتری انجام شود.

اشتری در پاسخ به سوالی درباره اینکه زائران از کدام مرزها امکان خروج دارند، تصریح کرد: زائران می‌توانند از سه مرز مهران، شلمچه و چذابه به سوی عتبات عالیات حرکت کنند.

فرمانده ناجا در پایان تاکید کرد: مردم از نظر امنیت هیچ نگرانی نداشته باشند و به توصیه های نیروی انتظامی توجه کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار