صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزارت خارجه آمريکا براي 13به در پيام داد!

پيشتر نيز مقامات آمريکايي به مناسبت نوروز يک سفره هفت سين در کاخ سفيد پهن کرده بودند و جورج بوش نيز مطابق معمول طي پيامي آغاز سال نو را به فارسي زبانان سراسر دنيا تبريک گفت.
کد خبر: ۸۴۱۷
| |
13870 بازدید

وزارت خارجه آمريکا در ادامه اقدامات خود به منظور جلب توجه افکار عمومي ايران، پيامي به مناسبت روز سيزده نوروز صادر کرد.

به نوشته عصر ايران، سخنگوي وزارت خارجه آمريکا روز گذشته همزمان با جشن طبيعت ايرانيان مصادف با سيزدهم فروردين، در پيامي اعلام کرد: آمريکا بهترين آرزوها را براي مردم ايران به مناسبت جشن سيزده به در خواستار است.

به گزارش سايت وزارت خارجه آمريکا «تام کيسي» افزود: در اين زمان استثنايي ما مي‌خواهيم پيام خود درباره صلح و درک متقابل و عميق‌تر بين دو ملت را به مردم ايران انتقال دهيم.
وي خاطرنشان کرد: آمريکايي‌ها بيشترين احترام را براي مردم ايران و تاريخچه غني و پرشکوه آن قائلند.

سخنگوي وزارت خارجه آمريکا در ادامه به تمدن باستاني ايران اشاره کرده و مي‌افزايد: شعرا، دانشمندان، رياضيدانان و محققان ايراني سهم قابل توجهي در تمدن بشريت داشته‌اند.

وي اضافه کرد: در طول قرن گذشته و از زمان انقلاب مشروطه ايراني‌ها در راه دموکراسي مبارزه کرده‌اند و ما همواره به حمايت‌هاي خود از آرمان‌هاي شهروندان ايراني براي ابراز آزادانه عقايدشان ادامه داده و خواهيم داد.
کيسي در ادامه مدعي نقش آمريکا در ايجاد آزادي و دموکراسي در سراسر جهان شد و ابراز اميدواري کرد ساير ملت‌ها از جمله ايران نيز در راه تحقق اين اهداف به آمريکا ملحقق شوند.

يادآور مي‌شود، پيشتر نيز مقامات آمريکايي به مناسبت نوروز يک سفره هفت سين در کاخ سفيد پهن کرده بودند و جورج بوش نيز مطابق معمول طي پيامي آغاز سال نو را به فارسي زبانان سراسر دنيا تبريک گفت.

چنين اقداماتي از سوي مقامات آمريکايي که ظاهرا براي «دوست جلوه دادن» واشنگتن با مردم ايران صورت مي‌گيرد، در حالي است که طي سال‌هاي پس از انقلاب بيشترين اقدامات خصمانه عليه ملت ايران از جانب دولتمردان آمريکايي صورت پذيرفته که نمونه بارز آن تحميل قطعنامه‌هاي ضد ايراني در شوراي امنيت براي سلب حق ايران در برخورداري از انرژي هسته‌اي و تحميل هزينه‌هاي اقتصادي به مردم ايران از طريق اعمال تحريم‌هاي مکرر يکجانبه و بين‌المللي است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۱۹ - ۱۳۸۷/۰۱/۱۴
این اقدامات زمینه ساز تحرکات غیر دوستانه ی بعدی ایشان و دستمایه ای برای فریب ساده دلان ایرانی است.
ناشناس
|
MALAYSIA
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۸۷/۰۱/۱۴
و یادمان نرود که همین امریکا چه صدامی را ساخت و تا دندان مسلح کرد و به جان ایران و ایرانیان انداخت. و باز هم یادمان نرود خون صدها مسافر بی گناه هواپیمایی که امریکا در خلیج فارس ریخت و یادمان باشد و به فرزندانمان بگوییم که این كه بر سفره ی هفت سین ایران و ایرانی نشسته کیست و چه کرده و با چه هفت هفت سیاسی چه ها که در سر ندارد برای ایران و ایرانی!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۱۸ - ۱۳۸۷/۰۱/۱۴
سلام.جالب است بدانید ایالات متحده سازمانی به نام usia را بعد از جنگ جهانی دوم با بوجه های کلان صرفا در جهت بهبود چهره آمریکا در جهان ایجاد کرد،این اقدام را نیز می توان در راستای تلاش های ناکام این سازمان می توان تلقی کرد.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۳۵ - ۱۳۸۷/۰۱/۱۷
دولت آمريكا اول داراييهاي بلوكه شده ملت بزرگ ايران را آزاد نمايد تا بعد از آن براي جيزهاي ديگر تصميم گرفته شود
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟