صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آنچه البرادعی درباره ناپدید شدن خاشقجی گفت

مدیر اسبق آژانس بین المللی انرژی اتمی به ناپدید شدن فعال رسانه ای عربستانی واکنش نشان داد و ناپدید شدن اجباری را از جرایم ضد بشری توصیف کرد.
کد خبر: ۸۴۰۹۰۳
| |
2239 بازدید

مدیر اسبق آژانس بین المللی انرژی اتمی به ناپدید شدن فعال رسانه ای عربستانی واکنش نشان داد و ناپدید شدن اجباری را از جرایم ضد بشری توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المصریون، محمد البرادعی معاون رئیس جمهور اسبق و مدیر اسبق آژانس بین المللی انرژی اتمی به ناپدید شدن جمال خاشقجی واکنش نشان داد و ناپدید شدن اجباری و قهری را از جرایم ضد بشری توصیف کرد.

وی در توییتی اعلام کرد: افرادی که با آنها در طول عمرم ملاقات کرده ام و ناپدید شده اند مانند امام موسی صدر، منصور الکیخا و اخیرا جمال خاشقجی و بسیاری دیگر را به خاطر می آورم.

معاون رئیس جمهور سابق مصر بیان کرد: طبق کنوانسیون بین المللی حمایت از کلیه افراد در برابر ناپدیدسازی اجباری؛ این جنایت ضد بشری محسوب می شود. احساس نفرت انگیز و ترسناک است که برخی ما تماما کوچکترین حس احترام گذاشتن به زندگی و ساده ترین درک مفهوم عدالت را از دست داده ایم.

شایان ذکر است که ناپدید شدن و بعد از آن کشته شدن جمال خاشقجی به دست عناصر نظام عربستان در ساختمان کنسولگری این کشور در استانبول موجی از واکنشها را در جهان علیه عربستان برانگیخت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟