صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مانور حمایت از تاسیسات نفتی در خلیج فارس

کد خبر: ۸۴۰۸۶
| |
4084 بازدید

سرویس بین الملل ـ فرمانده نیروهای دریایی چندملیتی در خلیج فارس اعلام کرد : چندین فروند کشتی جنگی و ناوهای نظامی کشورهای غربی با همکاری نیروی دریایی کشورهای عربی ، مانور حفاظت از تاسیسات نفتی در خلیج فارس را برگزار می کنند.

به گزارش "تابناک" و به نقل از "سی ان ان" و به نقل از فرمانده نیروهای دریایی چند ملیتی ، این مانور از بحرین آغاز شده و با همکاری ناوگان پنجم امریکا ادامه خواهد یافت.

22 ناوانگلیسی به همراه یگان هایی از قطر ، امارات، بحرین ، عربستان، فرانسه و آمریکا در این مانور 11 روزه شرکت خواهند کرد و اهدافی از پیش تعیین شده را در تاسیسات خلیج فارس را در قالب مانور اشغال خواهند کرد.

بر پایه این گزارش، " مون ماوث " روان شناس ارشد یگان دریایی انگلیس نیز در این خصوص گفت : این آموزش ها بخشی از شیوه های حفاظتی از تاسیسات نفتی در منطقه است و باید در دوره های مختلف و مشخص زمانی تکرار شود.

شبکه خبری"الجزیره" نیز در این باره می افزاید : این مانور نیز بخشی از استراتژی اوباما در منطقه است و در واقع بخش هایی از سیستم دفاعی ایالات متحده در خاورمیانه به شمار می رود تا منطقه را از خطر بالقوه برخی کشورها مصون بدارد.

این سایت خبری ، خبر روز گذشته برخی رسانه های غربی در خصوص استقرار سامانه موشکی در کشورهای حاشیه خلیج فارس را تکرار کرده و با ذکر جزئیات بیشتری از آن به تفصیل در مورد آن اطلاع رسانی کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۲
وقتی با مردم خود خوب نیستیم چگونه انتظار داریم در مقابل بیگانگان محکم بایستیم؟! فرصتها می گذرند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟