تجديد ميثاق هيئت دولت با آرمانهاي امام راحل
رئيس جمهور صبح امروز به همراه هيئت دولت با حضور در حرم مطهر امام خميني(ره) با آرمان هاي بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران تجديد ميثاق كرد.
به گزارش فارس، محمود احمدينژاد رئيسجمهور صبح امروز دوشنبه به همراه هيئت دولت در مرقد امام خميني (ره) حضور يافته و با آرمانهاي ايشان تجديد ميثاق كرده و با قرائت فاتحه، ياد و خاطره بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران را گرامي داشتند.
همچنين رئيسجمهور بر سر مزار بانوي انقلاب همسر امام راحل، آيتالله توسلي و آيتالله سلطاني طباطبايي بروجرودي حضور يافت و با قرائت فاتحه ياد و خاطره آنان را گرامي داشت.
احمدينژاد در حاشيه حضور در مرقد امام راحل با برخي از زائران حرم مطهر امام(ره) گفتگو كرد و دستوراتي براي رفع مشكلات آنان صادر كرد.
گفتنی است وي بعد از زيارت مرقد بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران با بدرقه حجت الاسلام والمسلمين سيدحسن خميني بر مزار شهداي هفتم تير حضور يافت.


