صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

امیر قطر: بعد از بحران خلیج‌فارس قوی‌تر شده‌ایم

امیر قطر اظهار داشت کشورش پس از بحران ایجاد شده میان دوحه و چهار کشور عربی، قوی‌تر شده است.
کد خبر: ۸۴۰۵۱۱
| |
4227 بازدید

امیر قطر اظهار داشت کشورش پس از بحران ایجاد شده میان دوحه و چهار کشور عربی، قوی‌تر شده است.

به گزارش ایلنا به نقل از العربی الجدید، «شیخ تمیم بن‌حمد» امیر قطر اظهار داشت که کشورش بعد از بحران در شورای همکاری خلیج‌فارس قوی‌تر شده است.

امیر قطر گفت: «بیشتر کشورها مراحل سخت را پشت سر می‌گذارند از جمله قطر، که به فضل خدا و مقاومت مردم و کمک دوستان، از چالش‌های منطقه‌ای عبور می‌کند و امارتی قدرتمند و متکی بر خود می‌شود تا بزرگ‌تر از گذشته باشد».

شیخ تمیم بن‌حمد در جریان دیدار با رئیس‌جمهوری آرژانتین در بوئنوس‌آیرس گفت: «آرژانتین نیز چنین مرحله سختی را با رهبری رئیس‌جمهوری کنونی پشت سر می‌گذارد».

عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر از پنجم ژوئن ۲۰۱۷ با متهم‌کردن قطر به حمایت از تروریسم و داشتن سطح بالای روابط با ایران، روابط دیپلماتیک خود را با دوحه قطع و تحریم‌هایی را علیه آن اعمال کرده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟