صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ونایی: نبایدبرسر«خلیج فارس» معامله شود

کد خبر: ۸۳۹۴۳
| |
4208 بازدید

حسن ونایی خواستار رسیدگی قوه قضاییه به ماجرای بازی های کشورهای اسلامی و محاکمه مقصران شد.

حسن ونایی در واکنش به ادعای مسولان کمیته ملی المپیک درباره امضای اسنادی از سوی حسن میرزاآقابیک امضا داده است که مدال های بازی های اسلامی عوض شود و نقشه ایران بر آنها نقش نبندد به خبرآنلاین گفت:« این موضوع یکی از نکات استراتژیک برای ایران است. مگر می شود با نام « خلیج همیشه فارس» معامله کرد؟ اصلا وقتی یک نفر به نمایندگی از یک هیات ایرانی می رود باید دید پای حکم ماموریتش را چه کسی امضا کرده و به او حق چنین امضای مهمی را داده است؟»

این نماینده مردم که در دوره ریاست علی آبادی در سازمان ورزش هم بارها به خاطر تصمیمات این مقام مسول برای ورزش با اختلاف پیدا کرده بود ، درباره بازی های اسلامی گفت:« منافع استراتژیک یک کشور دیگر اجازه معمله را نمی دهد. در این جا باید مدعی العموم وارد شود.

سیستم قضایی به نمایندگی از ملت باید ورود کند  و ادعا ها را بررسی کند. یعنی چه که رفته اند نامه داده اند که مدال ها را عوض می کنیم؟ اگر این ادعای شان حقیقت دارد ، همان فرد خاطی و هم کسی که چنین مسولیتی را به این فرد محول کرده ، محاکمه شوند .»

او همچنین بر رسیدگی این مسئله در کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد و گفت:« نمایندگان مجلس حتما این ماجرا را پیگیری خواهند کرد تا مشخص شود آنجا چه اتفاقاتی افتاده است.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟