صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پذیرش استعفای وزیر کشور فرانسه ازسوی ماکرون

استعفای وزیر کشور فرانسه از سوی رئیس جمهور این کشور مورد پذیرش قرار گرفت.
کد خبر: ۸۳۹۳۵۵
| |
1680 بازدید

استعفای وزیر کشور فرانسه از سوی رئیس جمهور این کشور مورد پذیرش قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، کاخ ریاست جمهوری فرانسه اعلام کرد «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور استعفای وزیر کشور را پذیرفته است.

روز دوشنبه رسانه ها اعلام کردند «ژرار کلمب» وزیر کشور فرانسه استعفانامه خود را به «امانوئل ماکرون» تسلیم کرده، اما رئیس جمهور فرانسه از موافقت با آن خودداری کرده است.

کلمب تصمیم خود برای رقابت در انتخابات شهرداری شهر لیون را اواسط ماه سپتامبر اعلام کرده بود. وی که از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۷ به عنوان شهردار شهر لیون فعالیت کرده، گفته است تا پیش از سال ۲۰۲۰ مسند وزارت را برای شرکت در فعالیتهای انتخاباتی ترک خواهد کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟