صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آغاز پرداخت وام ضروری به بازنشستگان از فردا

کد خبر: ۸۳۷۹۴۹
| |
4251 بازدید

جام جم نوشت: مدیرعامل صندوق بازنشستگی گفت: پرداخت وام ضروری به بازنشستگان کشوری از فردا شنبه هفتم مهر آغاز می‌شود.

جمشید تقی زاده با اعلام برنامه رونمایی از پرداخت وام 5 میلیون تومانی به 400 هزار بازنشسته گفت: نام نویسی از بازنشستگان متقاضی در شهریور به پایان رسید و پرداخت وام به بازنشستگان از روز شنبه 7 مهر آغاز خواهد شد.
وی گفت: 250 هزار نفر در سایت صندوق بازنشستگی ثبت نام کرده اند که وام 5 میلیون تومانی را با کارمزد 4 درصد دریافت می‌کنند و بقیه متقاضیان نیز در ماه های آینده وام می گیرند. تقی زاده با بیان این که متقاضیان می توانند برای دریافت وام ضروری خود به بانک عامل(بانک صادرات) مراجعه کنند، گفت: در سه ماهه آخر سال نیز بقیه موارد ثبت نام ها انجام می شود تا سقف 400 هزار بازنشسته کامل شود. مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری افزود: صندوق برنامه‌ریزی برای مسکن بازنشستگان را در نظر گرفته و طرحی را پیش بینی کرده است که امیدواریم با همکاری وزارت راه و شهرسازی و همچنین شهرداری‌های سراسر کشور ساخت مسکن بازنشستگان صندوق بازنشستگی را ساماندهی کنیم . تقی زاده افزود: مسکن بازنشستگی فصل جدیدی برای بازنشستگان است و همچنین بسته حمایتی و درمانی بازنشستگان در عقد قرارداد جدید با بیمه تکمیلی افزایش پیدا خواهد کرد تا حمایت بیشتری در حوزه درمانی از بیماران صعب العلاج انجام شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟