صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

بیروت شکست اسرائیل در لبنان را به تل‌آویو یادآوری کرد

وزارت خارجه لبنان اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که گفته بود "اسرائیل با ایران در لبنان مبارزه خواهد کرد"، محکوم نمود.
کد خبر: ۸۳۷۸۶۵
| |
1301 بازدید

وزارت خارجه لبنان اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که گفته بود "اسرائیل با ایران در لبنان مبارزه خواهد کرد"، محکوم نمود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، جبران باسیل، وزیر خارجه لبنان گفت: اسرائیل مجدداً به دنبال بهانه‌تراشی است تا تعدی و تجاوز را توجیه کند و این بار از تریبون سازمان ملل به آمادگی برای نقض حاکمیت کشورها پرداخته است.

وی افزود: اسرائیل فراموش کرده که لبنان آن را بیرون کرد و تجاوزش را به شکست کشاند و از این امر غافل است که قلدری‌ها و دوستی‌های جدیدش مجدداً برایش کار ساز نخواهد بود.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی خود در هفتاد و سومین دوره مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک گفت که اسرائیل با ایران در لبنان و عراق مبارزه خواهد کرد، همانگونه که با ایران در سوریه برای دفاع از مردم خود مبارزه کرد".

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...