صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حضور همسر رئيس‌جمهور پررنگتر مي‌شود

کد خبر: ۸۳۷۳۶
| |
28107 بازدید

«خبر آنلاين» در گزارشي به حضور پررنگتر همسر رئيس‌جمهور در دولت دهم پرداخته و نوشته است:

حضور اعظم‌السادات فرحي، همسر محمود احمدي‌نژاد در زمينه‌هاي مختلف در حال گسترش است. اگرچه حضور زنان رئيس‌جمهور در عرصه‌هاي مختلف نکته جديدي درخصوص روساي‌جمهور ايران نيست، ولي درخصوص همسر احمدي‌نژاد تازگي دارد؛ چراکه پيش از دولت دهم به‌جز همراهي همسر رئيس‌جمهور در سفر به ترکيه و کومور که جزو کشورهاي اسلامي بودند، کمتر شاهد بوديم که وي همراه احمدي‌نژاد يا شخصا در مراسم‌ها و سفرها حضور پيدا کند. 


به‌رغم همراهي همسر رئيس‌جمهور در دو سفر برون‌مرزي ترکيه و کومور، اولين تصوير منتشر شده از وي مربوط به سال گذشته و حضور وي در مراسم نکوداشت مقام زن در کنار محمود احمدي‌نژاد بود. اولين اقدام سياسي فرحي نيز به ماه‌هاي آخر دولت نهم بازمي‌گردد.
هنگامي که همسر رئيس‌جمهور ايران اندکي پس از نامه زهره صادقي، همسر رئيس‌جمهور سابق به همسر پادشاه قطر که خواستار همگرايي زنان مسلمان عليه جنايات اسرائيل شده بود اقدام به ارسال نامه‌اي خطاب به سوزان مبارک، همسر رئيس‌جمهور مصر کرد و از وي خواست تا با درخواست از مبارک، رئيس‌جمهور مصر با باز کردن راه‌هاي مصر به فلسطين از ادامه فاجعه انساني در غزه جلوگيري کند. 


دومين حضور رسمي فرحي که بازتاب گسترده‌اي در مجامع بين‌المللي نيز داشت مربوط به اجلاس سازمان خواروبار و کشاورزي ملل متحد (فائو) در رم ايتالياست که وي به‌همراه ساير زنان روساي جمهور در اين اجلاس يک روزه حضور پررنگي داشت. 


همسر احمدي‌نژاد با الگو‌برداري از سفرهاي خارجي رئيس‌جمهور در حاشيه اجلاس فائو بيکار نماند و سعي کرد طي ديدار با همسر ديگر روساي جمهور حاضر در رم نقش مغفول مانده خويش در دولت نهم را جبران کند. وي در حاشيه اين اجلاس با همسران برخي روساي‌جمهور ديدار کرد که همسر روساي‌جمهور پاکستان و آفريقاي‌جنوبي از اين جمله بودند.
فرحي هفته گذشته با شرکت در نخستين همايش زنان دانشمند جهان اسلام، حضور زنان دانشمند در جامعه را موتور حرکت جامعه به‌سوي اهداف متعالي دانست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟