صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ماراتن تولید محتوای دیجیتال برای احیای دریاچه ارومیه

کد خبر: ۸۳۶۳۷۸
| |
2522 بازدید
نخستین ماراتن تولید محتوای دیجیتال برای احیای دریاچه ارومیه با همکاری جهاد دانشگاهی استان آذربایجان غربی در حال برگزاری است.

به گزارش دفتر آذربایجان غربی ستاد احیای دریاچه ارومیه، در راستای سیاست‌های احیای دریاچه ارومیه و در جهت استفاده از ظرفیت های فضای سایبری برای احیای دریاچه ارومیه اولین ماراتن تولید محتوای دیجیتال با محورهای وب سایت و شبکه های اجتماعی، فیلم و مستند کاربردی، بازی‌های رایانه ای و انیمیشن، نرم افزارهای تلفن همراه و اینترنت اشیاء برگزار خواهد شد.

برگزار کنندگان این ماراتن اهداف برگزاری این رویداد را فرهنگ سازی در راستای تولید محتوای دیجیتال کاربردی در حوزه آب و دریاچه ارومیه، فرهنگ سازی در راستای تولید محتوای دیجیتال کاربردی در حوزه آب و دریاچه ارومیه، شناسایی توانمندی ها و هدایت استعدادهای جامعه در حوضه تولید محتوا با محوریت دریاچه ارومیه، بسترسازی در جهت کارآفرینی دیجیتال مبتنی بر تولید محتوا، پرورش ایده های خلاقانه در حوزه تولید محتوای دیجیتال با محوریت دریاچه ارومیه، کمک به اصلاح الگوی مصرف آب و تغییر الگوی زندگی و آگاهی بخشی از برنامه ها و اقدامات احیای دریاچه ارومیه و اثرات زیست محیطی و اقتصادی و اجتماعی خشک شدن دریاچه ارومیه عنوان کرده‌اند.

با برنامه ریزی های انجام شده در پاییز ۹۷ برگزار خواهد شد و تلاش دارد تا بخشی از مسئولیت فرهنگ سازی و مستندسازی احیای دریاچه ارومیه را بر عهده می گیرد.
 
اولین ماراتن تولید محتوای دیجیتال برای احیای دریاچه ارومیه
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟