صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد تند شان پن از افشاگری‌های جنسی

کد خبر: ۸۳۴۹۴۳
| |
9958 بازدید
|
۱
انتقاد تند شان پن از افشاگری‌های جنسی

شان پن در گفت‌وگویی تازه از نگرانی‌هایش درباره جنبشی که با هشتگ «MeToo» راه افتاد و در آن زنان از تجربیات آزار دیدن خود گفتند، سخن به میان آورد.

به گزارش خبرآنلاین، شان پن بازیگر ۵۸ ساله درباره عواقب رشته افشاگری‌های جنسی که پس از رسوایی هاروی واینستین راه افتاد و با هشتگ «MeToo» روز به روز به ابعاد آن اضافه شد، هشدار داد.

این بازیگر سرشناس باور دارد که روح جاری در بخش اعظم این جنبش باعث شکاف و جدایی عمیق میان زنان و مردان خواهد شد. او در این باره گفت: «ما در بسیاری از موارد افشاگری نمی‌دانیم حقیقت چیست. این جنبش زیادی به موضوعات سیاه و سفید نگاه می‌کند و من اعتقاد دارم که باید اندکی درنگ کرد.»

پن چند ماه پیش نیز در صداقت این جنبش شک کرده و آن را جنبشی به رهبری احساسات تند توصیف کرده بود. او حتی از چارلی رز که به دلیل اتهامات جنسی از شبکه «سی‌بی‌اس» اخراج شد دفاع کرد.

او که در حال حاضر مشغول تبلیغ درام جدید تلویزیونی با عنوان «نخستین» است، ادعا کرد که برخی زنان به او گفته‌اند، بحثی که در رسانه‌ها راه افتاده تمام ماجرا را روشن نمی‌کند.

شان پن از برجسته‌ترین بازیگران سینمای آمریکا است که دو بار برای بازی در فیلم‌های «میلک» و «رودخانه میستیک» برنده جایزه اسکار شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۷
عجیب است این کمپین me too چرا رد مورد ترامپ جواب نمی دهد؟ چرا زنانی که ترامپ به انها تجاوز کرده نمی توانند قدرتشان را در این کمپین نشان دهند و از ترامپ شکایت کنند؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟