صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
فروش مدال در ماه محرم برای کار خیر

الهه و شهربانو منصوریان:هرچه گفتیم حقیقت بود

کد خبر: ۸۳۴۷۰۲
| |
3189 بازدید

 الهه و شهربانو منصوریان در تازه ترین اظهارات شان از نیت شان برای فروش مدال های قهرمانی برای انجام کار خیر در محرم خبر دادند.

به گزارش تابناک ورزشی، این دو قهرمان ووشو  در برنامه تلویزیونی درباره دلیل فروش مدال شان گفتند: ایام محرم است و ما علاقه زیادی به امام حسین داریم و همیشه در اربعین هم شرکت می کنیم. دوست داشتیم مدال مان را در این ایام بفروشیم و می خواهیم با پول آن کار خیر انجام بدهیم از کمک به افرادی که بیماری خاص دارند تا تهیه جهیزیه و… من هشت سال برای این مدال زحمت کشیدم و عرق ریختم. تمرینات سنگین داشتم و حالا می خواهم این مدال را بفروشم.

هرچه در ماه عسل گفتیم، واقعیت بود

منصوریان در پاسخ به این سوال ضیا که آیا درست است که بخش هایی از حرفهایی که درباره زندگی شان زده اند مستند نیست، گفت: هر چیزی که در برنامه ماه عسل گفتیم حقیقت داشت. تنها اینکه پدر ما به خاطر موج انفجار جانباز شده بود و ما برای اینکه جانبازان ناراحت نشوند این موضوع را اعلام نکردیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟