صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تصاویر : حمله و تعرض به سفارت ایران در پاریس

کد خبر: ۸۳۴۲۲۱
| |
15549 بازدید
|
۲

سفارت ایران در پاریس، پایتخت فرانسه هدف حمله و تعرض قرار گرفت.

به گزارش «انتخاب»؛ مهاجمان به ساختمان سفارت سنگ پرتاب کردند. گزارش شده که بخشی از شیشه های ساختمان سفارت بر اثر این حمله شکسته است.

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: بعد از ظهر دیروز تعداد اندکی از افراد معاند ضد ایرانی قصد تعرض و آسیب رساندن به ساختمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس را داشتند که البته موفق به این کار نشدند و نتوانستند به داخل ساختمان سفارت وارد شوند.

وی افزود: پس از پیگیری‌های متعدد و حضور نیروهای ذی‌ربط تعدادی از مهاجمین توسط پلیس دستگیر شدند که خواستار محاکمه و مجازات آنها و اعلام نتیجه از سوی مقامات ذی‌صلاح هستیم.

بر اساس این گزارش معترضان کامپیوترهایی بلااستفاده ای را که برای جمع آوری از سوی شهرداری در برابر سفارت قرار داشت، به سوی ساختمان پرتاب کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۸
انتشار یافته: ۲
محمدتبریزی
|
United States
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
فرانسویها وقتی نمی توانند از یک ساختمان ایران حفاظت کنند انوقت ادعا دارند خواهان حفظ برجام هستند!!!!!!!!!!!
حامد بازرگان
|
Finland
|
۱۸:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۴
بس امنیت سفارت خانه ها کجا است مگر بر عهدی کشور مزبان نیست .

بنظرم ایران هم باید مقابل به مثل کند سفارت خانه های این کشورها حفاظت نکند

والسلام .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟