صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
عواقب دوپینگ سه وزنه بردار؛

وزنه برداری ایران 500 هزار دلار جریمه شد

"مونیکا اونگار"، مشاور حقوقی IWF، می گوید که فدراسیون وزنه برداری جهانی که مقر آن در بوداپست است می تواند فدراسیون هایی که سه وزنه بردار دوپینگی در طول یک سال داشته باشند را با جریمه و محرومیت مواجه کند.
کد خبر: ۸۳۴۰۴
| |
2750 بازدید

طبق اعلام فدراسیون جهانی وزنه برداری (IWF) فدراسیون های وزنه برداری ایران و هندوستان به دلیل دوپینگی بودن ورزشکان این کشورها 500 هزار دلار جریمه شده اند.

به گزارش مهر به نقل از آسوشیتدپرس، فدراسیون بین المللی وزنه برداری اعلام کرده که در حال فراهم آوردن مقدمات اخذ جریمه 500 هزار دلاری از هر دو فدراسیون ایران و هندوستان است.

شش وزنه بردار هندی و سه وزنه بردار ایرانی به دلیل استفاده از مواد نیروزا ظرف یک سال گذشته با محرومیت مواجه شده اند. این در حالی است که پرونده چهارمین وزنه برداری دوپینگی ایران هم مفتوح است.

"مونیکا اونگار"، مشاور حقوقی IWF، می گوید که فدراسیون وزنه برداری جهانی که مقر آن در بوداپست است می تواند فدراسیون هایی که سه وزنه بردار دوپینگی در طول یک سال داشته باشند را با جریمه و محرومیت مواجه کند.

طبق اعلام " اونگار" حداقل جریمه برای این فدراسیون ها 500 هزار دلار است و کمترین محرومیتی که شامل حال متخلفان می شود، دو سال خواهد بود.

هند باید تا جمعه مبلغ قید شده را بپردازد تا مجوز حضور دربازی های جنوب آسیا را به دست آورد. این بازی ها از جمعه در بنگلادش آغاز می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟