هشدار چاوز، این بار: تروريسم رسانهاي
هوگو چاوز رئيس جمهور ونزوئلا از تروريسم رسانهاي به عنوان شر جهاني ياد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از آژانس بوليواري ونزوئلا، هوگو چاوز روز گذشته با اشاره به اين مطلب افزود: مالكان بسياري از رسانه ها به مرحله فاشيستي رسيدهاند.
رئيس جمهور ونزوئلا روزنامه ال اونيورسال اين كشور را كه به تازگي نظام آموزشي دولت چاوز را زير سوال برده است نمونه اي از تروريسم رسانه اي خواند و آن را زباله ايدئولوژيك توصيف كرد.
هوگو چاوز خاطرنشان كرد كه در نظام جديد آموزشي حاكم بر ونزوئلا در حدود 10 سال گذشته 640 هزار نفر به تعداد دانشجويان افزوده شده و دانشگاه هاي بيشتري نيز در مناطق مختلف اين كشور تاسيس شده است.
رئيس جمهور ونزوئلا به علاوه برگزاري كنفرانس اخير در كاراكاس با موضوع تروريسم رسانهاي در آمريكاي لاتين را كه در آن كارشناسان 14 كشور منطقه شركت داشتند موفقيت آميز توصيف كرد.
پيشتر آندرس ايسارا وزير ارتباطات و اطلاع رساني ونزوئلا در اين كنفرانس رسانه هاي فرا مليتي را ابزار اشاعه عقايد امپرياليستي در جهان خوانده بود.


