صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دايي: بازی با پيكان را فدای داربی نمی‌كنم

دايي درباره نظرسنجي برنامه 90 كه بينندگان آن او را به عنوان موفق‌ترين لژيونر ايراني انتخاب كرده بودند گفت: خدا را شكر مي‌كنم كه اين موفقيت نصيبم شد، مردم لطف زيادي به من دارند، اميدوارم در كسوتي كه اكنون دارم همچنان با موفقيت عمل كنم و در اين جايگاه از عهده مسووليتم به خوبي برآيم.
کد خبر: ۸۳۳۹۹
| |
1838 بازدید

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: همه بازي‌ها سه امتياز دارد و بازي با پيكان را فداي داربي نمي‌كنم.

علي دايي در گفت‌وگو با ايسنا، در رابطه با ميزان آمادگي تيم فوتبال پرسپوليس پيش از بازي با پيكان گفت: شرايط خوب است و همه بازيكنان با انگيزه و آمادگي مطلوبي تمرين مي‌كنند و وضعيت‌شان روز به روز بهتر مي‌شود. ما سعي مي‌كنيم بهترين نفرات را انتخاب كرده و مقابل پيكان به ميدان بفرستيم.

وي در ارزيابي‌اش از پيكان تصريح كرد: با توجه به نتايجي كه پيكان در هفته‌هاي گذشته كسب كرده، بي‌شك بازي سختي در پيش خواهيم داشت چرا كه ما هم نيازمند سه امتياز مسابقه هستيم و وضعيت دو تيم نشان مي‌دهد بازي بسيار نزديك و دشواري را برابر يكديگر به نمايش مي‌گذارند.

دايي در پاسخ به اين سوال كه آيا به دليل دو اخطاره بودن چندين بازيكن پرسپوليس بازي با پيكان را فداي بازي داربي مي‌كنيد، گفت: تمام بازي‌ها سه امتياز دارد، من ضمن احترام خاصي كه براي هواداران پرسپوليس قائل هستم و مي‌دانم داربي چقدر برايشان اهميت دارد و حساس است اما به آنها مي‌گويم تمام بازي‌ها سه امتياز دارد، مطمئنا پرسپوليس بازيكنان آماده زيادي دارد كه در صورت سه اخطاره شدن برخي از آنها جايگزين‌هاي مناسبي براي بازي داربي خواهيم داشت.

دايي درباره ناراحتي برخي بازيكنان پرسپوليس از جمله اشپيتيم آرفي و ميثم بائو از نيمكت نشيني گفت: بازيكن وظيفه دارد كه خودش را در تمرينات به سرمربي تيم تحميل كند. با صحبت كردن نمي‌توان ميزان آمادگي بازيكنان را سنجيد. انتخاب بازيكنان بستگي به نظر كادر فني دارد و قطعا ما براي موفقيت پرسپوليس بهترين‌ها را انتخاب مي‌كنيم. پرسپوليس 27 و بازيكن دارد اما براي يك بازي 11 نفر انتخاب مي‌شوند.

وي درباره مصدوميتي كه گريبانگير محسن خليلي در تمرين پر سپوليس شد، خاطرنشان كرد: فكر نمي‌كنم مصدوميتش چندان جدي باشد، تا فردا صبر مي‌كنيم و شرايط او را براي بازي با پيكان مي‌سنجيم.

دايي درباره نظرسنجي برنامه 90 كه بينندگان آن او را به عنوان موفق‌ترين لژيونر ايراني انتخاب كرده بودند گفت: خدا را شكر مي‌كنم كه اين موفقيت نصيبم شد، مردم لطف زيادي به من دارند، اميدوارم در كسوتي كه اكنون دارم همچنان با موفقيت عمل كنم و در اين جايگاه از عهده مسووليتم به خوبي برآيم.

سرمربي پرسپوليس درباره حضور دوباره مهدوي كيا پس از 11 سال در ليگ ايران گفت: براي اين بازيكن بزرگ آرزوي موفقيت مي‌كنم، مهدي افتخارات زيادي را براي فوتبال ايران كسب كرد و اميدوارم در هر تيمي كه بازي مي‌كند موفق باشد. او يكي از بزرگ‌ترين لژيونرهاي ما بوده كه افتخارات زيادي را به دست آورده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟