صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پوتین: پول ملی جایگزین دلار در معاملات روسیه و چین

کد خبر: ۸۳۳۲۹۷
| |
4455 بازدید
پوتین: پول ملی جایگزین دلار در معاملات روسیه و چین

رئیس جمهور روسیه از تصمیم مسکو و پکن برای استفاده بیشتر از پول ملی خود در مبادلات تجاری دوجانبه خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از شبکه خبری آسیا، همزمان با تیرگی روابط روسیه و غرب، «ولادیمیر پوتین» روز سه شنبه در نشست خبری مشترک با «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین خطاب به خبرنگاران گفت که مسکو و پکن قصد دارند بیش از گذشته در مبادلات تجاری دوجانبه از پول ملی کشورهای خود (روبل روسیه و یوآن چین) استفاده کنند.

گفتنی است که این نشست خبری پس از همایش اقتصادی در شهر «ولادی وستک» روسیه برگزار شد.

پوتین همچنین که این اقدام «در شرایطی که خطرات همواره بازارهای جهانی را تهدید می کند، ثبات و امنیت داخلی در سرویسهای مرتبط به عملیاتهای واردات و صادرات در بانکها را افزایش می دهد».

این در حالی است که از زمان الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴ و حمایت مسکو از جدایی طلبان در شرق اوکراین، که خشم کشورهای غربی و مقامات کی یِف را بر انگیخت، روسیه با تحریمهای سنگین تر غرب مواجه شد.

در ماههای اخیر نیز ایالات متحده به بهانه مداخله ادعایی روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا و مسمومیت شیمیایی جاسوس دوجانبه روس تبار- سرگئی سکریپال- و دختر وی در بریتانیا تحریمهای جدیدی علیه مسکو وضع کرده است.

در همین راستا، پوتین در ماه ژوئیه گفت که «مجادلات سیاسی» به دلار به عنوان ارز ذخیره جهانی لطمه می زند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات