مشکل بازنشستگی «تاج» ناگهان حل شد!

کد خبر: ۸۳۲۳۱۰
| |
10229 بازدید
مشکل بازنشستگی «تاج» ناگهان حل شد!

رئیس فدارسیون فوتبال مدرک جانبازی خود را تکمیل کرده تا شامل قانون بازنشستگان نشود.

به گزارش میزان، پس از تصویب قانون منع به کارگیری بازنشستگان در مشاغل دولتی و اعلام لیست ۱۲ نفره از مدیران بازنشسته فدراسیون‌ها باید از سمت‌های خود کنار بروند.

برخی از این مدیران طی روزهای اخیر تلاش گسترده‌ای برای ارائه مدارکی کرده‌اند تا بازنشستگی خود را به نوعی توجیه کنند و با ارائه این مدارک بار دیگر در سمت خود باقی بمانند.

در همین ارتباط مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان که وی نیز به عنوان یکی از مدیران بازنشسته معرفی شده، بعد از مدت‌ها پیگیری مدارک جانبازی خود را تکمیل کرده تا به این ترتیب به نوعی در فدراسیون ماندگار شود. مهدی تاج مدارک ۵۲ درصد جانبازی خود را طی روزهای اخیر به مسئولان مربوطه ارائه داده تا به این ترتیب مشکلی در خصوص ادامه فعالیت در فدراسیون فوتبال نداشته باشد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت