صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آمریکا یک فرد و شرکت کره‌شمالی را تحریم کرد

کد خبر: ۸۳۱۵۳۷
| |
2434 بازدید

وزارت خزانه‌داری آمریکا پنجشنبه یک فرد و یک شرکت کره شمالی را به بهانه حمله سایبری به اهدافی در آمریکا تحریم کرد

به گزارش فارس، وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه یک فرد و یک شرکت در کره شمالی را به بهانه انجام حملات سایبری علیه اهدافی در آمریکا هدف تحریم قرار داد.

خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای ادعا کرده این برنامه‌نویس رایانه و شرکتی که او برایش کار می‌کرده مسئول حمله سایبری با باج‌افزار «واناکری» در سال ۲۰۱۷ به اهدفی در سراسر جهان بوده است.

اشاره خزانه‌داری آمریکا به یک حمله سایبری جهانی در سال ۲۰۱۷ با «باج‌افزار واناکرای» بود که ادعا می‌شود هزاران رایانه را در ده‌ها کشور جهان آلوده ساخت.

واشنگتن علاوه بر این این شخص و شرکت را به حمله سایبری سال ۲۰۱۴ به شرکت سونی متهم و ادعا کرده آنها با دولت کره شمالی ارتباط دارند.

در بیانیه خزانه‌داری آمریکا آمده است: «آنها به نیابت از دولت کره شمالی یا حزب کارگر کره شبکه‌ها و سیستم‌های رایانه‌ای را علیه اهدافی در خارج از کره شمالی به کار گرفته و فعالیت‌های قابل‌توجهی در زمینه تضعیف امنیت سایبری انجام داده‌اند.»

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی