نیمکت‌نشینی عجیب قدوس بعد از گلزنی

کد خبر: ۸۳۰۳۲۹
| |
4527 بازدید

ستاره ایرانی آمیان در دیدار مقابل سن‌اتین جزو نفرات ذخیره حضور دارد.

به گزارش تابناک ورزشی، در چارچوب هفته چهارم لیگ لوشامپیونه فرانسه تیم آمیان که سامان قدوس را در اختیار دارد، از ساعت ۱۷:۳۰ امروز در استادیوم جئوفروی گویچارد مهمان تیم رده نهمی سن‌اتین است.

سامان قدوس که هفته قبل به آمیان فرانسه پیوست، در نخستین بازی بعد از اضافه شدن به این تیم حضور ۶۴ دقیقه‌ای مقابل ریمس داشت و یک گل به ثمر رساند، در دیدار امروز برابر سن‌اتین نیمکت‌نشین است ولی پیش‌بینی می‌شود در نیمه دوم وارد زمین شود. یاران قدوس در سه مسابقه اخیرشان دو باخت و یک پیروزی داشتند و با ۳ امتیاز در رده هفدهم جدول لوشامپیونه قرار گرفته‌اند که در صورت پیروزی برابر سن‌اتین، فرصت صعود موقت به رتبه هفتم را نیز دارند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت