غرق شدن 3 جوان مرندی در منطقه ممنوعه شنا

کد خبر: ۸۲۹۸۸۷
| |
2520 بازدید

در تابستان امسال، 8 نفر در آب‌های مناطق خطرآفرین و مناطق ممنوعه شنا در شهرستان مرزی بندر آستارا غرق شدند.

به گزارش عصر ایرانیان، سامان ساسانیان معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار بندر مرزی آستارا در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طی حادثه‌ای که غروب پنج‌شنبه(8 شهریور) در آب‌های دریای خزر در منطقه ممنوعه شنا در سواحل روستای غلام محله شرقی رخ داد، 3 جوان اهل شهر مرند استان آذربایجان‌شرقی، جان خود را از دست دادند و یک نفر دیگر هم از مرگ حتمی‌نجات یافت.

وی ادامه داد: در این حادثه نیز یک جوان توسط ناجیان غریق از دریا خارج شد و احیا شد.وی افزود: جسد هر سه غریق پس از دقایقی با تلاش ناجیان غریق و نیروهای هنگ مرزی شهرستان کشف و از آب به بیرون کشیده شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت