هند واردات نفت ايران را متوقف نخواهد كرد
يك مقام ارشد دولت هند اعلام كرد كه اين كشور واردات نفت خود را از ايران به طور كامل قطع نخواهد كرد. او افزود كه استراتژي نهايي هند براي واردات نفت از ايران پس از جلسه هفته آينده با مقامات آمريكايي اعلام خواهد شد.
به گزارش خبرنگار تابناک اقتصادی به نقل از روزنامه اينديا تايمز ديدار هفته آينده بين وزير خارجه آمريكا مايك پامپئو و وزير دفاع اين كشور جيمز ماتيس و وزاراي خارجه و دفاع هند برگزار خواهد شد.
اين مقام ارشد هندي كه خواست نامش فاش نشود و اطلاع دقيقي از سياست دولت هند براي خريد نفت از ايران دارد گفت كه مطمئنأ خريد نفت ايران توسط هند به صفر نخواهد رسيد.
اين مقام هندي در پاسخ به اينكه آيا پس از ديدار هفته آينده كه به گفتگوي ٢+٢ شناخته شده آيا شفافيت بيشتري در مورد سياست خريد نفت از ايران آشكار خواهد شد، گفت : " بله، اين ديدار بالاترين سطح ديدار ما با آمريكا خواهد بود."

ايالات متحده پس از اينكه دونالد ترامپ اين كشور را از توافق هسته اي سال ٢٠١٥ با ايران خارج كرد و دستور بازگشت تحريم ها را داد، در حال فشار بر تمام كشورهااست تا خريد نفت از ايران را متوقف كنند.
هند، كه بزرگترين خريدار نفت ايران پس از چين مي باشد، در مورد كاهش خريد نفت از ايران هنوز به تصميم قطعي نرسيده ايست و همچنان به دنبال دريافت معافيت از آمريكا است تا بتواند به خريد نفت از ايران ادامه دهد.
تحريم هاي ايران در حوزه انرژي قرار است بعد از اتمام مهلت ١٨٠ روزه در تاريخ ٤ نوامبر اعمال شوند.
خبرگزاري رويترز در ماه ژوئن گزارش داد كه هند به پالايشگاه هاي خود هشدار داده كه براي كاهش شديد وارادت نفت ايران از ماه نوامبر آماده باشند.
در دور قبلي تحريم ها هند از جمله معدود كشورهايي بود كه به خريد نفت خود از ايران ادامه داد اگرچه واردات اين كشور به علت قطع كانال هاي كشتي راني، بيمه اي و بانكي با كاهش روبرو شدند.


