صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محاکمه محتکران به عنوان مفسد اقتصادی

کد خبر: ۸۲۹۳۸۱
| |
3120 بازدید

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت که محتکران علاوه بر تعزیرات، در دستگاه قضایی به عنوان مفسد اقتصادی محاکمه می شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سد یاسر رایگانی در نشست خبری خود در پاسخ به سئوال تسنیم مبنی بر اینکه معاون اول قوه قضائیه گفته قرار شده تعزیرات در پرونده های احتکار به یک جمع بندی در خصوص معیارهای سازمان یافته بودن یا نبودن برسد تا مانند پرونده های خودرو با تاخیر مواجه نشود، اظهار کرد: سخنگوی قوه قضائیه گفته بود این پرونده‌ها باید به دستگاه قضا ارسال شود اما وقتی پرونده در حوزه تعزیرات است ما موظف به رسیدگی هستیم و شعب تعزیرات رسدگی می‌کنند.

این مقام مسئول در سازمان تعزیرات حکومتی ادامه داد: دادستان کل کشور گفته که در پرونده‌های احتکار علاوه بر رسیدگی توسط تعزیرات تحت عنوان احتکار رسیدگی می‌شود، دستگاه قضایی نیز به عنوان مفسد اقتصادی به پرونده این افراد رسیدگی می‌کند که با آمادگی همکاری در این حوزه با دستگاه قضایی هستیم.

رایگانی تصریح کرد: بنابراین اسامی محتکرین و عنوان تخلف و میزان تخلف این افراد به قوه قضائیه هم ارجاع می ‌ود تا به هر شکلی که در صلاحیت دستگاه قضایی است رسیدگی شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟