يك خبرنگار به كميته انضباطي احضارم كرد
سرپرست تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: خبرنگار يك برنامه تلويزيوني با آوردن نام من باعث احضارم به كميته انضباطي شد.
علي شجاعي در گفتوگو با فارس، با اظهار بي اطلاعي از احضارش به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: نميدانم شاكي من چه كسي است و به چه علتي به كميته انضباطي احضار شدهام. نه گزارشي دراين رابطه به كميته انضباطي ارسال شده و نه تا كنون نامهاي مبني بر شركت در جلسه اين كميته به دست من رسيده است.
وي افزود: از طريق اخبار منتشر شده توسط روزنامهها و سايتهاي خبري از اين موضوع مطلع شدم كه بايد فردا در جلسه كميته انضباطي حاضر شوم.
سرپرست ذوب آهن اصفهان تصريح كرد: من نه با كسي درگيري داشتم و نه به كسي حرف زشتي زدهام. زماني كه خبرنگار يك برنامه تلويزيوني نام يك سرپرست را به عنوان متخلف در برنامه ميآورد آيا اين موضوع ملاك ميشود؟ وي با اين كار شايعه حضورم در كميته انضباطي را مطرح كرد.
شجاعي ادامه داد: در دوران بازيگريام در فوتبال كارت زرد نميگرفتم چه برسد در حال حاضر كه سرپرست تيم بزرگي مانند ذوب آهن هستم. من به مأموران حاضر در ورزشگاه يكي از تماشاگرنماها كه باعث ايجاد تنش در سكوها ميشد را معرفي كردم، اما عنوان شده كه من با اين فرد درگيري فيزيكي پيدا كردم كه اين موضوع به هيچ عنوان صحت ندارد.
وي با اشاره به عدم صحت خبر احضارش به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال افزود: نامهاي از سوي كميته انضباطي مبني بر حضور در جلسه اين كميته دريافت نكردهام به همين خاطر از مسئولان باشگاه خواستهام اين موضوع را پيگيري كنند.
شجاعي با اشاره به ابراز خشنودي نمايندگان AFC از ورزشگاه فولادشهر گفت: ناظران AFC از اين همه تغيير در ظرف مدت كمتر از يك سال در ورزشگاه فولادشهر ابراز خشنودي كردند. همچنين علاوه بر خواستههاي AFC كه برآورده شده، هم اكنون در حال اضافه كردن و ساختن جايگاههاي تازه هستيم كه اميدواريم تا قبل از شروع ليگ قهرمانان آسيا آماده شود.


