صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بیانیه یاران صدر درباره اعلام رسمی دور جدید رابطه ایران و لیبی:

بر سر هر که چنین معامله ای کند فریاد میزنیم

این بار نه به مسئولان شکایت می بریم و نه به سیاستمداران، چرا که عملکرد ۳۱ ساله بیشتر مسئولین گواه توافقی نانوشته در پیگیری نکردن سرنوشت امام موسی صدر، ایرانی دربند رژیم لیبی ست. امروز به کسی شکایت نمی بریم، اما بر سر همه عاملان، آمران، حامیان و خاموشان این جنایت و این هتک حرمت آشکار به انسانیت و اسلام فریاد می زنیم.
کد خبر: ۸۲۹۰۲
| |
23883 بازدید
پایگاه اطلاع رسانی یاران صدر درباره اعلام رسمی دور جدید رابطه ایران و لیبی بیانیه ای به شرح زیر منتشر کرد:

بسم الله الرحمن الرحیم

ای کسانی که ایمان آورده اید، چرا چیزی می گویید که انجام نمی دهید؟ نزد خدا سخت ناپسند است که چیزی را بگویید و انجام ندهید.  (سوره صف آیات۳-۲)

این بار نه به مسئولان شکایت می بریم و نه به سیاستمداران، چرا که عملکرد ۳۱ ساله بیشتر مسئولین گواه توافقی نانوشته در پیگیری نکردن سرنوشت امام موسی صدر، ایرانی دربند رژیم لیبی ست. امروز به کسی شکایت نمی بریم، اما بر سر همه عاملان، آمران، حامیان و خاموشان این جنایت و این هتک حرمت آشکار به انسانیت و اسلام فریاد می زنیم.

در شگفتیم از دولتی که ادعای پایبندی به اسلام و عدالت را دارد، اما افتخارش آغوش باز کردن برای حکومت دیکتاتوری لیبی و رهبران آن است. امروز ناباورانه شاهدیم که چگونه وزیر امور خارجه ایران که وظیفه اش دفاع از حرمت و هویت ایرانی ست، فاتحانه از آغاز دور جدید رابطه با لیبی خبر می دهد و سفیر لیبی بی شرمانه اعلام می کند هیچ نکته اختلافی بین دو کشور نیست!

آقای رئیس دولت! آقای وزیر! آقای سفیر!

براساس کدام اصول، کدام قانون، کدام ارزش و کدام آیین از کنار نام یک انسان، یک رهبر آزاده، یک ایرانی می گذرید و با ربایندگانش دست دوستی می دهید؟ نتیجه دیپلماسی فعال و اداره جهان هم نشینی با دیکتاتوری چون قذافی ست که پرونده عملکردش در قبال ایران به اندازه همه دولت های غربی که شما مرگ بر ایشان سر می دهید سیاه و جنایتکارانه است؟

 ۳۰ سال است که اجرای بند ۱۷ مقاوله نامه تجدید رابطه ایران و لیبی که سندی رسمی است و اشاره به تشکیل کمیته ای مشترک به منظور تحقیق درباره روشن شدن سرنوشت امام موسی صدر دارد معطل مانده است. چهارسال قبل را فراموش نکرده ایم که به بهانه حل پرونده هسته ای ایران و عضویت لیبی در شورای امنیت این هم آغوشی را توجیه کردید. امروز که نتیجه آن همه امتیازدهی و تملق، رای تحقیرآمیز لیبی علیه ایران در شورای امنیت است، به کدام بهانه جدید بدنیال رابطه بیشتر و عمیق تر هستید؟

امروز کجایند مردان آزاده؟ کجایند وجدان های بیدار؟ کجایند مراجع و علمای اسلام؟ کجایند مدافعان حقوق بشر؟ کجایند هواداران آزادی که در مقابل این ظلم آشکار و این سازش وقیحانه فریاد بزنند و سینه چاک کنند؟

اگر هیچ حلقومی فریاد نکند جوانان ایران و یاران صدر بر سر هر کسی که بخواهد چنین معامله ای کند فریاد می زنند. اما آنان که گمان می کنند به اسم مصلحت، به اسم دیپلماسی، به اسم منافع به اصطلاح ملی! می توانند نام امام آزادی، امام محرومان، امام موسی صدر را از خاطره ها پاک کنند، با راهش، با اندیشه اش چه خواهند کرد؟ سید موسی صدر حذف شدنی نیست. او راست قامت جاودانه تاریخ است و همه آنان که در آرزوی حذف او هستند روسیاهان تاریخ باقی می مانند و باید روزی در پیشگاه عدل الهی پاسخگوی ظلم شان باشند.

ملت ایران، همه انسان های آگاه، همه وجدان های بیدار، همه مدافعان آزادی، همه محرومان، همه مشتاقان انسانیت هیچگاه این معامله ظالمانه و این سکوت سازشکارانه را فراموش نخواهند کرد.

یاران صدر (جنبش مستقل جوانان ایران برای آزادی امام موسی صدر (حفظه الله))
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۴۱ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۴
پس باید رئیس مجلس هم که با مصری که در جنایات صهیونیست ها شریک است دیدار کرده است را هم مورد سرزنش قرار داد. رابطه با یک کشور به معنی پذیرش همه مواضع یا کارهای گدشته آن نیست چرا که اگر غیر از این بود با خیلی از کشور ها نباید رابطه داشت.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۲۴ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۴
کجایند ؟؟ ازشماتابناکی ها متعجبم که نمیداندی کجایند ؟ رفتن کفن بپشون اندازشون نبوده تو پروو کفن تو صف هستند چون باید کفناشون دیپلماتیک باشه
پرنیان
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۳۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۴
سلام خوانندگان محترم یک سوال دارم چرا مطالب دینی در اکثر سایتها مثل نوشتار"طلوع هفتمين اختر"درهمین سایت فقط280 خواننده داشته کمتر از یک دهم میانگین بازدیدهای سایت علت اینکه درصفحه مربوطه این یادداشت را نگذاشتم مراجعه کم به آن صفحه می باشد در آن نوشته این جمله از آن بزرگوار آمده
"خود را از غضب خدا حفظ کن و سخن حق را بی پروا بگو هر چند نابودی تو در آن باشد.اما بدان که حق موجب نابودی نیست،نجات دهنده است.باطل را همواره رها کن هر چند نجات تو در آن باشد،و باطل هيچگاه نجات بخش نبود ،بالاخره سبب نابودی مي شود"
تجسم کنید به همین یک فراز از کسی که نور الله في ظلمات الارض است را بکار می بستیم چی میشد؟ الان کجا بودیم؟ قصد موعظه نداشتم خودم هم از این مطلب در اولویت آخر بازدید کردم.
سلام بر روح پاک آن امام و تمنای گشایش امور از ایشان.
ناشناس
|
POLAND
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۴
dostaye maro bash!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۱:۵۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
امام موسی صدر هرگز فراموش نمی شود .. چگونه ممکن است عزت شیعیان را فراموش کنیم؟
amir
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۵:۴۶ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
مگه چاوز هم صدام تو اغوش نمي گرفت؟فازهای 6، 7 و 8 با وجود این‌که 2 سال از زمان برنامه‌ریزی‌شده برای بهره‌برداری آنها گذشته است، هنوز به بهره‌برداری کامل نرسیده‌اند و افتتاح فازهای 9 و 10 کاملاً کاذب بوده است.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۶:۴۳ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
لطفا تمام پيگيري ها را در دولتهاي قبلي و حاضر رصد فرمائيد ( بصورت يك تتر خبري )
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۰۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
آخه برادر كدام كشورها با ما دست دوستي مي دهد غير از اين چند كشور ...
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۱۰ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
برادران ياران صدر سلام عليكم
با اين بيانيه ..خدا همتونو بيامرزه
زياده عرضي نيست
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
سلام ما هم امام موسي را دوست داريم ولي اخوي با اين نوع برخورد ما بايد با تمام دنيا قهر انقلابي كنيم البته وجود همچين گروه هايي براي مملكت لازم است مسئولين دولتي مي توانند از مطالبات آنها براي امتياز گرفتن از ليبي استفاده كنند
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟