صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دلیل خنده متهمان واردکننده موبایل چه بود؟

کد خبر: ۸۲۸۷۲۹
| |
3877 بازدید
|
۱
دلیل خنده متهمان واردکننده موبایل چه بود؟
روز گذشته صدا و سیما و برخی سایت‌ها تصاویری از متهمان دادگاه واردکنندگان موبایل را در حال خنده نشان می‌دادند که این تصاویر موجب تعجب بسیاری شد چرا متهمان می‌خندند.
 
به گزارش «تابناک»، یکی از افراد نزدیک به متهمان که در دادگاه حضور داشت می‌گوید: بلافاصله بعداز ورود به دادگاه عکاس‌ها دور متهمان را گرفتند و در همین حال شخصی با صدای بلند گفت «اگر رییس جمهور شده بودید هم این‌قدر از شما عکس نمی‌گرفتند» همین موضوع موجب خنده همه حضار از جمله خنده تلخ متهمان شد.
 
به گفته وی صدا و سیما و برخی رسانه‌ها روی همین چند ثانیه خنده تمرکز ویژه‌ای کردند و آن را این گونه جلوه دادند که انگار متهمان بی خیال از اتهامات بودند که چنین نبود و البته پخش همین تصویر تاثیر بسیاری داشت و بسیاری از مردم بر اساس آن قضاوت اشتباهی کردند. متهمان این دادگاه که دارای سابقه کیفری نبوده و برای نخستین بار در چنین شرایطی قرار می‌گرفتند هم خودشان و هم خانواده‌شان بسیار ناراحت بودند.
 
وی که از نزدیک شاهد دادگاه بود افزود: متهمان افراد آبرومندی هستند و پخش تصاویر و نام آنها از رسانه‌های رسمی باعث ناراحتی شدید خانواده‌ها و در یک مورد بستری شدن یکی از فرزندان آن‌ها در بیمارستان شده‌ است. به این موارد، ادله متهمان در خارج بودن کنترل اوضاع از دستشان به دلیل نوسانات اقتصادی کشور را هم می‌توان افزود که موجب شده حضورشان در دادگاه برایشان باور ناپذیر باشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۵
می دونند که زود آزادشون می کنند بخاطر همین می خندند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟