صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اولین جلسه دادگاه سه تن از اخلال‌گران اقتصادی

کد خبر: ۸۲۸۲۵۰
| |
7554 بازدید

اولین جلسه رسیدگی به اتهامات سه تن از اخلالگران اقتصادی صبح امروز(یکشنبه) در شعبه اول ویژه رسیدگی به اتهامات اخلالگران در نظام اقتصادی در دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی موحد برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، اولین جلسه رسیدگی به اتهامات سه تن از متهمانی که با ارز دولتی کالا وارد کشور کردند ولی با قیمت گزاف به فروش رسانده و در نظام توزیع، اخلال ایجاد کردند، صبح امروز در شعبه اول ویژه رسیدگی به اتهامات اخلالگران در نظام اقتصادی در دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی موحد و با حضور هیات دادرسان در ساعت ۱۰ تشکیل می شود.

متهمین به همراه وکلای خود در جلسه دادگاه حضور خواهند داشت.

روز گذشته جلسه رسیدگی به اتهامات یک متهم فساد اقتصادی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، شنبه ۲۰ مرداد ۹۷ نامه آملی لاریجانی رییس قوه قضاییه به رهبری به منظور کسب اجازه برای انجام اقدامات ویژه در برخورد با اخلال‌گران اقتصادی منتشر شد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات